Rooney: Megérdemeltük a gyõzelmet

Wayne Rooney szerint a Vörös Ördögök maximálisan megérdemelték a West Brom felett aratott gyõzelmüket, és ez a teljesítmény nagy lendületet fog adni a csapatnak az elõttük álló küzdelmekhez.


A csatár szerezte a United második gólját a szünetet követõen, majd Danny Welbeck-nek adott gólpasszt, így a United 3-0-ra gyõzedelmeskedett a hazaiak felett. Rooney szerint ez a gyõzelem fontos lesz a következõ napokban, amikor is nehéz küzdelmek várnak az Old Trafford legénységére.
 
"Igazán jól jött ez a gyõzelem önbizalom szempontjából is, fõleg a Liverpool és Olympiacos elleni mérkõzések elõtt. De a folytatás sem lesz könnyebb a West Ham és a Manchester City ellen. Sorban jönnek majd a nagyvadak, ezért szükségünk volt már egy kis önbizalom növelõ gyõzelemre. Remélhetõleg ugyanezzel a lendülettel vágunk neki az újabb kihívásoknak, és meg tudjuk mutatni a világnak, hogy mi még mindig egy nagy csapat vagyunk."
 
 
"Mindannyiunknak fájdalmas volt az Olympiacos elleni vereség, de fel kellett állnunk és bebizonyítanunk, hogy képesek vagyunk keményen harcolni. Ma sikerült úgy játszanunk, hogy méltóak voltunk a vörös mezhez. Nagy energiával, izgalmasan és erõs fenyegetést jelentve küzdöttünk. Ezért úgy gondolom, hogy maximálisan megérdemeltük a háromgólos gyõzelmet." 
 
Rooney dicsérte csapattársai küzdõszellemét és boldog, hogy a The Hawthorns-on sikerült 1 gólra megközelítenie Jack Rowleyt, aki a harmadik helyen áll a United történelmének góllövõlistáján. 
 

"Nem volt könnyû dolgunk, különösen az elsõ félidõben, de Phil Jones találata megtörte a jeget. A második gól után pedig már sokkal magabiztosabban tudtunk játszani, úgy gondolom remek teljesítményt tudtuk csapatként is nyújtani."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!