U18: United 1-1 Liverpool

A találkozó elsõ negyedórájában esett gólokkal döntetlent játszott a Manchester United és a Liverpool.


 Bár Ashley Fletcher visszatért térdmûtétje után a csapatba, Matthew Willock ezúttal kimaradt a középpályáról, míg az U16-osok közül Axel Tuanzebe, Cameron Borthwick-Jackson és Marcus Rashford is a kezdõbe került.

 

Fletcher érthetõ módon kissé rozsdásan kezdte a találkozót, amikor Demetri Mitchell átadását kapu mellé lõtte, ám nyolc perc játék után Mitchell balról adott labdáját már Ryan Crump kapujába vágta, folytatva idei remek góltermelését.

 

A hazai elõny csupán öt percig tartott, ekkor Sergie Canos villanása után Daniel Trickett-Smith egyenlített. Hatalmas helyzetet hagyott ki a United, Joe Riley kapufát talált, majd Rashford lõtt centikkel kapu fölé.

 

Borthwick-Jackson beadása Fletcherhez pattant, akinek azonban nem volt szerencséje, hiszen gólját les miatt érvénytelenítette a játékvezetõ. Az elsõ félidõt a vendégek zárták jobban, Seyi Ojo helyzeténél Joel Castro Pereirának kellett nagyot hárítania.

 

A második játékrész elsõ említésre méltó eseménye Mitchell szélen történõ elfutása után alakult ki, a szél megzavarta a kapust, ám Fletcher sem tudta kihasználni a lehetõséget. Riley láthatta, hogy lövése megpattan és elkerüli a kaput, ám Paul McGuinness csapata ezt követõen is veszélyesebben játszott a Liverpoolnál.

 

Canos remek elfutás végén a kapu fölé tüzelt, a játékosnak ez volt az utolsó megmozdulása, mert edzõje lecserélte õt, helyére a nagyra tartott Harry Wilson állt be. McGuinness is cserélt, Fletcher helyett Jordan Thompson lépett a pályára, amivel taktikai átszervezést is végrehajtott a United edzõje.

 

Nem sokkal azt követõen, hogy a Vörös Ördögök behozták a 15 éves Tosin Kehindét, a vendégek másik cseréje, Connor Randall közel került a gólhoz egy szögletet követõen, melyet Pereira elhibázott, de a liverpooli játékos nem tudott kapuba találni.

 

A találkozó végén Mitchell kapott sárga lapot, ezután említésre méltó dolog nem történt, igazságos döntetlen született az U18-as bajnokin.

 

 

U18 Premier League

Manchester United 1-1 Liverpool

 

United: J.Pereira - Tuanzebe(Williams 83), McConnell, Ioannou, Borthwick-Jackson - Riley, Goss, Rashford(Kehinde 78.), Harrop, Mitchell - Fletcher(Thompson 70)

Nem használt cserék: Henderson, Dearnley.

 

Gólszerzõ: Fletcher 8' illetve  Trickett-Smith 13'

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!