Ferguson: Nagy meccs lesz a Chelsea ellen

Sir Alex Ferguson szerint a Chelsea elleni mérkõzés hosszú idõre meghatározhatja a bajnokság állását.


A United visszaszerezte listavezetõ pozícióját hétfõn este az Arsenal legyõzésével, és ezzel az eredménnyel az egy kevesebb játszott mérkõzés ellenére is az élre ugrottak a Vörös Ördögök, valamint sikerült megõrizniük hosszú veretlenségi sorozatukat.
 

Ferguson legényei a következõ fordulóban a bajnoki címvédõ Chelsea csapazával játszanak vasárnap, és a skót mester nem gyõzi hangsúlyozni az összecsapás fontosságát.

 


 

„Hatalmas mérkõzés lesz, ami hosszú idõre meghatározhatja, hogy melyik klub fogja vezetni a bajnokságot.”
 

„Ez egy hatalmas lehetõség a Unitednek.”
 

A hétfõ esti volt a United elsõ 1-0-ás gyõzelme a szezonban, de Ferguson szerint az ilyen apró gyõzelmek kulcsfontosságúak lesznek a bajnoki címért folytatott harcban.
 

A United a 2009-es Premier League diadala alkalmával 10 alkalommal is 1-0 arányban gyõzött, így Ferguson nagyon elégedett volt a védelemmel az Arsenal ellen, különösen Nemanja Vidic és Rio Ferdinand teljesítményét emelte ki.
 

„Ferdinand és Vidic fantasztikusan játszott, nagyszerû alapot képeztek a védelemben, és 1-0-ás gyõzelmekkel is lehet bajnokságot nyerni.” – tette hozzá.
 

„Ha a hátsó négyesem képes tartani ezt a formát és kapott gól nélkül lehozni a találkozóinkat, az hatalmas esélyt kínálna nekünk.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!