Moyes víziója a Unitedrõl

David Moyes elárulta, hogy az olyan élményekért csatlakozott a Manchester Unitedhez, amit az Olympiacos elleni Bajnokok Ligája gyõzelem nyújtott az Old Traffordon.


A menedzser azt látja maga elõtt, hogy még több olyan mérkõzést tud majd élvezni, ahol nagy intenzitással és magas fordulatszámon teljesít a csapata, mivel nyomot szeretne hagyni a klub történelmében.

 
"Az ilyen esték miatt jöttem a klubhoz" - mondta Moyes. "Azért csatlakoztam a Manchester Unitedhez, mert tudtam, hogy az esetek többségében ez lesz a végeredmény, és ezt továbbra is így gondolom. Még mindig azt mondom, hogy az itt eltöltött idõm alatt több jó fog történni, mint rossz. Efelõl nincs kétségem."
 
"Nehéz kezdeti idõszakon megyek keresztül, ezért már elõre várom a jobb idõszakokat, mert ezek biztos, hogy jönni fognak a jövõben."
 
 
Amikor arról kérdezték, hogy az Olympiacos elleni mérkõzés-e a példa arra, ahogyan látni akarja a csapatát játszani, a menedzser nagyon lelkes volt a hozzáállás miatt, amit a játékosai mutattak a pályán.
 
"Ez csak egy kis bepillantást adott abba, hogy hogyan is fog ez kinézni a vízióm alapján, illetve egy-két ötletet, elképzelést arról, hogy merre tartunk. Egyértelmû, hogy ilyen mentalitást és hozzáállást akarok látni. A mérkõzés elsõ perce óta azt gondoltam, hogy a játékosok kivételesen állnak hozzá a találkozóhoz. Bárki aki látta a meccset az mondhatta, hogy: 'Ma van bennük tûz'. Azt szeretném, hogy minden mérkõzésen ezt lássuk, ne csak akkor, amikor 2-0-ról kell felállnunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!