Welbeck kemény meccsre számít ma

Danny Welbeck szerint neki és csapattársainak csúcsformában kell lenniük ahhoz, hogy ma este legyõzzék a West Hamet.


 Amikor a két csapat legutóbb találkozott egymással decemberben, Welbeck gólt szerzett, a Vörös Ördögök pedig magabiztosan nyertek 3-1-re az Old Traffordon. Azonban a tavalyi szezonban az Upton Parkban kétszer - egy bajnokin és egy FA-kupa találkozón - is 2-2-es döntetlent játszott ez a két gárda egymással, ami felvázolhatja, milyen nehéz lehet legyõzni Sam Allardyce Kalapácsosait hazai környezetben.

 

"Nagyon nehéz nyerni ott" - mondta a csatár az MUTV-nek. "Saját stílusuk van, ami ellen nehéz játszani, fizikális meccsre kell felkészülni. Megfelelõ mentalitással kell játszanunk a három pont megszerzése érdekében."

 

 

Amikor arról kérdezték, hogy a szerdai siker ugródeszka lehet-e a hétvégére nézve, Danny nem igazán szeretett volna túl nagy hangsúlyt fektetni az ottani önbizalomszerzésre, ugyanis úgy véli, egy Unitednek mindig is hinnie kellene önmagában.

 

"Mindig bíznunk kell önmagunkban, nem lehet az, hogy visszatekintünk egy mérkõzésre és azt mondjuk, ez az!" - folytatta az angol válogatott csatár. "A jövõbe kell tekintenünk, különösen a következõ mérkõzésre, mert mindig az a legfontosabb. Nem kezdhetsz el nagyon elõre nézni. Önmagunkban bízva kell a következõ mérkõzésünkre menni és ezt a West Ham ellen elkezdjük."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!