Rooney góljaival parádés gyõzelem

Wayne Rooney a Liverpool elleni vereséget pályafutása legrosszabb napjának nevezte, ma pedig egy 60 yardos fantasztikus nyitógóllal alapozta meg a United 2-0-s gyõzelmét az Upton Parkban.


Beckham személyesen láthatta a lelátóról Rooney találatát, ami igencsak hasonlított David 1996-os félpályás íveléséhez.

 
"Ez egy újabb jó eredmény a múlt hétvégi kudarc után" - mondta Rooney. 
 
"Az Olympiacos elleni gyõzelem nagy lendületet adott nekünk, amit ma láthatóan tudtunk kamatoztatni is. Ez egy remek érzés, elégedett vagyok."
 
"Azt hiszem az Olympiacos elleni és a mai eredmény nagyon kellett már a szurkolóknak is, és talán lassan sikerül elfeledtetnünk velük a Livepool elleni kudarcot. Boldog vagyok, hogy több helyzetet is ki tudtunk alakítani, bár van bennem egy kis csalódottság, amiért nem sikerült többet kihasználnom."
 
"Összességében viszont nagyon élveztem a játékot. A védelmünk is igazán jól mûködött. Michael Carrick kiemelkedõt nyújtott hátul, ezzel egy újabb választási lehetõséget nyitott meg a menedzser elõtt."
 
"Jól mûködtünk csapatként, veszélyesek voltak az ellentámadásaink. Különösen az elsõ félidõben tudtuk a régi módon uralni a meccset, bár lõhettünk volna több gólt is." 
 
Távoli találatáról a következõket mondta Rooney: "Ösztönös volt. Megfordultam, vetettem egy pillantást elõre, láttam, hogy a kapus nincs a helyén, bemértem a távolságot és lõttem. Igazából gyakoroltam ezt már többször az edzésen, így eléggé biztos voltam abban, hogy sikerülni fog."
 
 
Arra a kérdésre, hogy szerinte szebb volt-e ez a találat mint Beckhamé, Rooney viccesen válaszolta: "Hát persze."
 
"Igazából az ilyen gólok mindig nagyon látványosak, de nem ez a kedvenc gólom. Ritkán adódik esély egy ilyen lövésre, de ha sikerül, az igazán remek érzés."
 
A Manchester City látogatása lesz a következõ erõpróba a Vörös Ördögök elõtt. Az utóbbi két gyõzelemmel magabiztosabban várhatják Moyes fiai a városi riválisokat az Old Traffordon. 
 
"Hatalmas meccs lesz. A városi rangadók mindig felfokozott hangulatban zajlanak. Ez egy nagy kihívás a számunkra, de használnunk kell azt a lökést, amit az utóbbi két gyõzelem jelent. Nagyon izgatott vagyok, már alig várom, hogy összecsapjunk. Remélhetõleg sikerül jól teljesítenünk és otthon tartanunk a 3 pontot."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!