Moyes csapata dominanciájában gyönyörködött

David Moyes elégedett a Premier League-ben szerzett harmadik idegenbeli, Wayne Rooney által inspirált 2-0-s gyõzelmükkel.


A United uralta a találkozót és magabiztos gyõzelmet arattak a Sam Allardyce által irányított Kalapácsosok felett. Moyes szerint egy nagyobb arányú gyõzelem jobban tükrözte volna a Vörös Ördögök dominanciáját az Upton Parkban.

 
"Azt hiszem remekül játszottunk. Az egyetlen csalódás, hogy a rengeteg helyzetbõl nem tudtunk több gólt szerezni. Shinji, Juan és Fellaini is nagyon közel voltak a gólszerzéshez. Egy kicsit aggódtam, hogy fontos helyzetek maradtak ki, de sikerült végig megvédeni a kapunkat és teljes mértékben megérdemeltük a gyõzelmet."
 
A sérülések és eltiltások kényszerítették a menedzsert több változtatásra a kezdõben, de Michael Carrick a védelem közepén is remekül megállta a helyét.
 
 
"Mivel anno én is középsõ védõ voltam, így azt mondtam Carricknek, meg tudod csinálni nem lesz nehéz, bár valójában váratlan volt neki a feladat, de fantasztikusan megállta a helyét. Fellainivel tökéletesen hatástalanították Andy Carroll-t." 
 
Moyes reméli, hogy csapata két utóbbi remek teljesítménye inspirálni fogja fiait a City elleni küzdelemben. 
 
"Soha nem számíthatunk arra, hogy a következõ meccs ugyanolyan lesz mint az elõzõ, de úgy érzem most erõt meríthetünk a gyõzelmekbõl és ez nagy lendületet ad majd a City ellen. Remélhetõleg kedden ugyanilyen lendülettel harcolunk majd."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!