Beckham vagy Rooney?

Wayne Rooney zseniális távoli lövése a Kalapácsosoknak is igen emlékezetes lesz, de valószínûleg másként, mint az Upton Parkban helyet foglaló David Beckhamnek, aki 1996-ban ördögien hasonló góllal segítette csapatát.


Nézzük, kinek melyik tetszett jobban!
 
David Moyes: "Én azt vártam, hogy megindul a labdával, de amikor ellõtte, azt hittem túl hosszú lesz. Szerencsére az esõ  után  enyhült a szél is, így jobban fel tudta mérni a távolságot. Ez egy zseniális játékos zseniális gólja volt. Ugyanolyan, mint Beckham-é. Sokszor szórakozik ezzel a pályán, de meccs közben nincs annyi ideje a feladatra koncentrálni, itt a másodpercek töredéke alatt kell döntenie. Remekül megcsinálta, fantasztikus gól volt."   
 
Juan Mata a Twitteren: "És még én el akartam kérni a labdát... Micsoda gól, és micsoda játék! Wayne Rooney-é a csodagól."
 
Lou Macari az MUTV-nek: "Nekem jobban tetszett Wayne gólja. Lefordult a védõrõl, felnézett és egy pillanat alatt döntött. Hatalmas klasszisra vall, ahogy a kapuson ilyen messzirõl átívelte a labdát. Senki sem csinálta volna meg ilyen tökéletesen. Davidé is remek volt, de õt nem zavarta senki, és talán egy kicsit több ideje is volt célozni. Wayne-nek nagyon gyorsan kellett döntenie, nekem ezért tetszik jobban az õ gólja." 
 
Gary Lineker a Twitteren: "Mágikus gól a félpályáról. Abszolút elképesztõ. Beckham-szerû találat volt."
 
Darren Fletcher az MUTV-nek: "Láttam, hogy gyakorolta néha az edzésen, de egy meccsen ez teljesen más. Eleve, hogy azonnal észrevette, hogy üres a kapu és egy pillanat alatt felmérte, hogy lõnie kell, majd tökéletesen kivitelezte. Fantasztikus találat volt. Azt kell, hogy mondjam, Wayne lövése tetszett jobban. Tökéletes ívelés volt. Azt hiszem, Becks egy kicsit kijjebb volt, de ne aggódj, ha Wayne-t kérdezed, biztos azt fogja mondani, hogy az övé volt a szebb." (nevet)
 
Michael Owen a Twitteren: "Láttam már szép gólokat, de egy sem volt olyan gyönyörû, mint Wayne Rooney-é ma az Upton Parkban. Egyszerûen klasszis."
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!