A menedzser reményei

A következõ hazai bajnoki elõtt - ami nem lesz más, mint a manchesteri derbi - David Moyes ihlelet merít az Olympiacos elleni sikerbõl.


Míg a szombati siker a West Ham ellen sorozatban a harmadik gyõzelem volt idegenben, addig diadalmaskodni az Old Traffordon olyan, ami ebben a szezonban nehezebbnek tûnik a Vörös Ördögök számára, hiszen legutóbbi két hazai bajnokijuk során öt pontot hullajtottak el a Liverpool elleni vereséggel és a Fulham elleni döntetlennel. Ám a Pooltól elszenvedett súlyos vereséget követõen morált élénkítõ gyõzelmet aratott a csapat az Olympiacos ellenében és Moyes azt kérte játékosaitól, a City ellen is hasonlót nyújtsanak.

 

"Többször szeretném látni a teljesítményünket azon a szinten" - nyilatkozta a menedzser. "Szeretem látni az olyan teljesítményt, amibõl mindenki látja, hogy az egy elõrelépés."

 

A tabella elsõ kilenc helyezettje ellen csupán egy gyõzelmet tud felmutatni a United, Moyes pedig mindenképp szeretne ezen javítani. Ráadásul az Etihadban elszenvedett 4-1-es vereség miatt a menedzser még jobban összpontosít a keddi derbire.

 

"Minden gyõzelem három pontot ér, de a rangadók megnyerése még nagyobb jelentõséggel bír. Ez pedig olyan, amit ebben a szezonban nem csináltunk elég jól, ezért jó lenne, ha most [a Manchester City ellen] javítani tudnánk."

 

"Ez mindig is olyan találkozó lesz, ami mindenki kívánságlistáján igen elõkelõ helyet foglal el. Az Etihadban nem játszottunk különösen jól. A City a bajnoki címre hajt, nekünk pedig továbbra is gyûjtenünk kell a pontokat, hogy közeledjünk a tabella elejéhez."

 

 

Moyes arról is beszélt, mivel a City-nek rengeteg opciója van a támadó területek betöltésére, az befolyással lesz a United kezdõcsapatának kiválasztására is.

 

"Gólszerzési képességük mindenki gondolataiban ott lenne, mert idén fantasztikus eredményeket értek el ezen a téren. A City is és a Liverpool is remekül megy elõre egész évben, ezért találják magukat a tabella elején. Ezért szem elõtt kell tartanunk ezt és meg kell lennie nálunk a védekezés és a támadás közötti egyensúlynak."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!