Keane: Rio és Giggs tudják mirõl szól a United

A Manchester United egykori csapatkapitánya Roy Keane szerint az olyan veterán játékosoknak, mint Ryan Giggs és Rio Ferdinand, kellene fokozni a Vörös Ördögök küzdõszellemét, ezzel segítve az új menedzser munkáját.


Keane, aki az Északír labdarúgó-válogatott  helyettes vezetõje  ragaszkodott ahhoz, hogy Moyesnak idõre és pénzre van szüksége, hogy újjáépítse a csapatot. Ugyanakkor az ex-középpályás szerint rengeteg dolga lesz a nyáron a United menedzserének.

 
"Nem is tudom hol kezdjem" - mondta Keane. Elõször is szükségük van új igazolásokra, fõleg a védelemben. Vida ugye már biztos, hogy elmegy, beszélik, hogy talán Evra is és természetesen Rio és Giggs is a pályafutásuk végéhez közelednek."
 
"Az õ csúcsformájuk nagyon hiányzott a szezon néhány nagy pillanatában, és sajnos jelenleg nincs olyan játékosa Moyesnak, akik ezt a szintet tudnák hozni. De úgy gondolom a Uniteddel minden rendben lesz. David Moyes meg fogja kapni a megfelelõ idõt, hogy újjáépítse a csapatot. Én azt mondom, hogy megérdemli a bizalmat. Hatalmas tapasztalatokkal bír, és olyan nagyszerû segítõi vannak, mint  Steve Round, Phil Neville és egy-két idõsebb játékos, Rio és Giggs." 
 
 
"Az õ felelõsségük lenne, hogy fokozzák a srácokban a küzdõszellemet. Sok kritika éri az új játékosokat pedig az az igazság, akik már régóta a klubban vannak, azoknak kellene tudni mirõl szól a United."


independent.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!