Moyes a sikerre hajt

David Moyes elmondta, jobban hajt a Manchester United sikerességéért, mint valaha és bízik abban, hogy megváltoztathatja a dolgokat az Old Traffordon.


Az Olympiacos és a West Ham elleni kiváló teljesítmények után kiábrándító vereséget szenvedtek a Vörös Ördögök kedden a városi rivális ellen. A két következõ hazai mérkõzés elõtt - az Aston Villa elleni bajnoki és a Bayern München elleni BL - a menedzser úgy érzi, csupán idõre van szüksége ahhoz, hogy a United ismét bajnoki címért harcoljon.

 

"A játékosok pontosan tudják, mit kell játszaniuk a Manchester Unitedben és milyen követlményeknek kell megfelelniük" - mondta Moyes a mai sajtótájékoztatóján.

 

"De fájó nekik, akárcsak nekem, és eltökéltek, hogy helyre hozzák a dolgokat. Remélem, hogy a Villa ellen bizonyítani tudják ezt."

 

"Ez egy hosszú út, aminek még csak a rajtjánál vagyunk."

 

"Keményen dolgozol, hogy elsõ helyen legyél, de azt kell mondjam, jobban hajtok azért, hogy sikeresek legyünk, mint tettem valaha, mert azt akarom, hogy a csapat körül megforduljanak a dolgok és változzon a helyzetünk attól, amiben most vagyunk. Tényleg hiszem, hogy meg tudjuk csinálni. Nagyszerû klubunk van, mely megadja a lehetõséget, hogy megtedd azokért az emberekért, játékosokért, akiket a klubhoz tudunk vonzani. De egy kis idõ kell ahhoz, hogy el legyen rendezve ez."

 

 

Moyes szerint a szurkolók többsége továbbra is támogatja õket és a stadionban szurkolni fognak.

 

"Bárhova megyek, nagyszerû támogatást kapok a Manchester United szurkolóitól. Tegnap este Darren Fletcherrel vacsoráztam és nagyon szerencsésnek érzem magam azért, mert az ott lévõ szurkolók ezt mondták: 'Folytasd tovább, megértjük a helyzetet, amiben a klub és a csapat most van'. Szóval  valóban nagyon támogatóak és minden egyes alkalommal kiváló volt a szurkolósereg az Old Traffordon. Másképp látom a dolgot, mint sokan mások látják."

 

"De igazán az eredmények számítanak. Az üzlet eredményeken alapul és szeretném az eredményeket úgy alakítani, hogy feljebb lépjünk a tabellán. Csak ismételni tudom magam, nem voltam szemtanúja semmilyen negatívum megnyilvánulásnak. Nagyszerû támogatásnak voltam szemtanúja: azoktól, akikkel összefutok a pályán kívül, a Manchester United szurkolóitól."

 

"Újjáépítési terv folyik és mindenki, aki ért a focihoz, megérti, mi fog történni. És azok, akik nekem adták ezt a munkát, a legjobbak a fociban, akik értenek a labdarúgáshoz és pontosan tudják, mire van szüksége a Manchester Unitednek. Pontosan tudják, milyen karakter kell ahhoz, hogy vezetni tudd a klubot."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!