Moyes választ vár csapatától a Villa ellen

David Moyes kijelentette, a Manchester United játékosai 'eltökéltek', hogy az Old Traffordon pozitív eredményt elérve az Aston Villa ellen talpra álljanak a keddi, Manchester City elleni bajnoki vereségbõl.


A Vörös Ördögök 3-0-s vereségbe szaladtak bele a hét közben Manuel Pellegrini fiai ellen, megakadályozva, hogy bármilyen lendületet vegyenek az Olympiacos és a West Ham elleni gyõzelmekbõl. Pénteken adott sajtótájékoztatóján a csapat menedzsere egyértelmûen fogalmazott, amikor a Villa elleni reményeinek adott hangot.

 

"Nem játszottunk jól a hét közben, és számunkra csalódást keltõ eredmény született, de a következõ mérkõzésre koncentrálva erõt adhat számunkra az Olympiacos és a West Ham ellen nyújtott teljesítményünk" - kezdte Moyes riporterek kérdésére.

 

"Az Aston Villa elleni mérkõzésre készülvén sokkal inkább a West Ham ellen nyújtott játékot szeretném viszont látni, mint a hét közben mutatottat."

 

"A játékosok pontosan tudják, mit jelent a Manchester Unitedben játszani - ismerik, hogy milyen szintnek kell megfelelniük. De õk is szenvednek, csakúgy, mint én, és eltökéltek, hogy helyre hozzák a dolgokat. Remélhetõleg, amikor az Aston Villa ellen lépünk pályára, ezt láthatjuk is tõlük."

 

 

Szombati bajnokijukat egy keddi, Bayern München elleni Bajnokok Ligája összecsapás követi, érthetõ módon Moyes pedig szeretné, ha csapata morálja javulna erre az alkalomra.

 

"Abban a tudatban vágunk neki a Villa elleni mérkõzésnek, hogy szeretnénk jó formában nekivágni a München elleni mérkõzésnek" - tette hozzá.

 

"Már nagyon várjuk, mert nagyon jól játszottunk a West Ham ellen, és ha sikerülne ismételten hasonlóan jó teljesítményt nyújtanunk, akkor több, mint boldog lennék. Aztán pedig a hét közben talán Európa legjobb klubcsapatával mérkõzünk meg, amit már szintén nagyon várunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!