Young szeretné, ha összeszedné magát a csapat

A Manchester United szélsõje, Ashley Young csalódott volt - mint mindenki más - a hétközi vereség miatt, de szerinte a Vörös Ördögök képesek felállni a padlóról az Aston Villa elleni mérkõzésre.


Young rávilágított arra, hogy a United képes erre, hiszen az Olympiacos és a West Ham elleni találkozók tökéletes példát mutatnak arról, mire képes a United és úgy véli, a bajnoknak azt a teljesítményt kell nyújtania akkor is, mikor a birminghamiek az Old Traffordra látogatnak, mint amit a két megnyert meccsen nyújtott.

 

"Két fantasztikus gyõzelmünk volt az Olympiacos és a West Ham ellen, de utána az, ahogyan kikaptunk a derbin, kiábrándító volt" - mondta Young az MUTV-nek. "Ebben a szezonban ez megy, voltak kudarcaink, amikbõl felálltunk."

 

 

"Hét bajnoki és két Bajnokok Ligája meccsünk biztosan maradt még, mindet meg akarjuk nyerni. Amikor vereséget szenvedsz, különösen egy derbin, vissza akarsz találni a gyõztes útra és remélhetõleg meg is tudjuk ezt tenni szombaton a Villa ellen."

 

Young korábbi csapata idei produkcióját is igen hullámzónak látja: "Ebben a szezonban voltak fent és lent is. Korábban legyõzték a Chelsea-t, majd kikaptak a Stoke otthonában. Van néhány igen jó játékosunk, mint Gabriel Agbonlahor, Fabian Delph és Christian Benteke, de elég fiatal a csapatuk és a megfelelõ összetételhez talán hiányzik belõlük egy kis tapasztalat. Reméljük, hogy ellenünk nem tudják megtenni, amit akarnak és azt az eredményt érjük el, amiben bízunk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!