Moyes reagál a légtranszparensre

A hét eleji városi derbit követõen már volt egy kisebb incidens az Old Traffordon, amikor néhány feldühödött United szurkoló elõl a biztonsági õröknek kellett megvédeniük a 'The Chosen One' feliratot.


Ma pedig újabb jelét adva elégedetlenségüknek, a United-szurkolók egy csoportja David Moyes távozását követelõ légtranszparenssel kíván hangot adni véleményének az Aston Villa elleni bajnoki találkozó kezdõrúgását megelõzõ és követõ 15 pecben. 

 
A Unted menedzsere viszont ragaszkodik ahhoz, hogy õ és a klub is hosszú távra terveznek.
 
"A Manchester United filozófiájának alapja a hosszú távon való gondolkodás. Az én ideológiám szintén a hosszútávú tervek megvalósítása. A United történelme pedig bebizonyította, hogy csak ez az egy út vezet a tartós sikerhez. Ez az, amirõl a Manchester United szól és szólnia kell a jövõben is. Soha nem akartam jobban semmit, minthogy ezt elérhessem ebben a klubban."
 
 
"Igen, hallottam a géprõl. Nyilván mindenkinek jogában van hangot adni a véleményének. De én úgy gondolom, a legtöbb United szurkoló tisztában van a mostani helyzettel, tudják milyen nehézségeket gördített az utunkba a változás és fantasztikus, ahogy a csapat mellett állnak és támogatnak bennünket. A személyemet illetve is érzem a Old Trafford közönségének erõs támogatását."
 
A United szurkolók keddi reakciója a városi derbit követõen viszont eléggé kínos jelenet volt, de Moyes elárulta, hogy õ eleve nem lelkesedett a "Kiválasztott" felirat kifüggesztéséért.  
 
"Sir Alex Fergusonról nevezték el az Old Trafford északi lelátóját a sikerei iránti elismerés tiszteleteként. Úgy gondoltam, hogy addig semmilyen kiváltság nem illet meg, amíg nem mutatok fel valamilyen eredményt. Azon kell dolgoznom, hogy saját érdemeim alapján ismerjék el a munkámat. Ezt szeretném elérni. Sikeressé akarom tenni a Manchester Unitedet. Ez az én feladatom."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!