Rooney vezérletével gyõztünk

Wayne Rooney duplája segítette a Unitedet ahhoz, hogy csapatmorált növelõ, 4-1-es gyõzelmet arasson a gárda az Aston Villa ellen. Az angol csatár ezzel már 171 gólt szerzezve a negyedik legeredményesebb játékossá lépett elõ a Premier League-ben.


A hazaiak a 13. percben hátrányba kerültek, miután Ashley Westwood szabadrúgásból volt eredményes, de a 20. percben Shinji Kagawa ívelését Rooney szakszerûen bólintotta a kapuba, majd pillanatokkal a szünet elõtt tizenegyesbõl is eredményes volt, amivel már a Unitednél volt az elõny.

 

Juan Mata új klubjában elõször volt eredményes, amikor a találkozó második játékrészében betalált, majd a lefújás elõtt Javier Hernandez lõtte a negyediket, ám kétségkívül Rooney volt az, aki gyõzelemhez vezette a csapatot.

 

A United 10-ese bevallotta, nem fordít túlzott figyelmet hasonló rekordokra: "Nem tudtam ezt, de nyilván nagyszerû dolog. Hétközi vereség után a mai egy nagyon fontos mérkõzés volt, válaszolnunk kellett, meg kellett mutatnunk, milyen csapat vagyunk. Nehéz volt, lassan kezdtünk és hátrányba kerültünk. De átjutottunk ezen, olykor remekül játszottunk és megérdemelten nyertünk."

 

 

Mata a BT Sport-nak elmondta: "Wayne egy nagyon fontos játékosunk. Ha minden meccsen kettõt lõ, feljebb lépünk a bajnokságban! Nagyon örülök neki, õ egy top játékos, kiváló góllövõ és nagyszerû srác."

 

"Ahogy Wazza is mondta, a kezdés nem volt jó, de úgy vélem, jól jöttünk vissza. A második játékrészben jött az elsõ gólom, tudtam, hogy egyszer eljön, ez ma sikerült."

 

Ez az eredmény jól jött a Vörös Ördögök számára a Bayern München elleni Bajnokok Ligája negyeddöntõ elõtt. "Ez egy nagy meccs, a Bajnokok Ligája negyeddöntõjérõl van szó. Izgatottak vagyunk, nagyon várjuk már. Reméljük, jó eredményt érünk el."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!