Egy jó nap Moyes számára

David Moyes értékelte a szurkolók támogatását és a játékosok teljesítményét az Old Traffordon bemutatott, Aston Villa elleni 4-1-es gyõzelmet követõen.


A Vörös Ördögök Ashley Westwood szabadrúgását követõen hamar hátrányba kerültek, de ez csak egy magabiztosan nyert mérkõzés kezdetét jelentette, Wayne Rooney duplájának, illetve Juan Mata és Javier Hernandez második félidõben szerzett találatainak köszönhetõen.

 
"Nem kezdtünk jól" - mondta Moyes a MUTV-nek. "Szerintem mindenki ideges volt az elsõ 5-10 percben, viszont ahogy összeszedtük magunkat és belelendültünk, sikerült kiegyenlíteni és a második gólt megszerezni a lehetõ legjobbkor, a félidõ vége elõtt."
 
"A játékosok elfogadták a kihívást, felnõttek a feladathoz, és jobban játszottunk."
 
"Tetszett a játékunk, különösen a negyedik gól volt szép, ami a szélsõnk, Adnan Januzaj és Marouane Fellaini közötti összjátékkal kezdõdött, Adnan pedig végül remekül adta be Chicharitónak. Ez minden szurkolónak tetszhetett."
 
 
A szurkolók egyértelmûen támogatóak voltak a kezdetektõl fogva, és a játékosok mögött álltak, még Westwood nyitó találata után is. Moyes még azelõtt kiment a kispadhoz, mielõtt a játékosok kijöttek volna a játékos kijáróból, a szurkolók pedig meleg fogadtatásban részesítették a lelátókról.
 
"Én csak azt akartam, hogy mindenki tudja, én vagyok a klub menedzsere" - mondta Moyes. "Tudják, hogy hol vagyok. A pálya mellett állok. Amióta megérkeztem a Manchester Unitedhez, csak támogattak."
 
"Úgy gondolom, hogy minden Manchester United szurkoló mögöttem áll, és mind megértik azt a helyzetet, amiben most vagyunk. A játékosok koncentráltak, ez pedig fontos volt, mert azt akartam, hogy ne zökkenjenek ki."
 
"Akármi is történt, biztosra akartam menni, hogy megnyerjük a meccset. Semmi más nem érdekelt. A stadionban helyet foglaló szurkolók a klub és a csapat mögé álltak. Már várom a Bayern München elleni találkozót. Nehéz szezon volt ez a számunkra, de ha jó eredményt érünk el kedden, akkor esélyünk lesz arra, hogy sokkal jobban teljesítsünk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!