Moyes felkészült a Bayern elleni tesztre

A Manchester United menedzsere elismerte, hogy a Bayern München kemény feladat elé fogja állítani a csapatát kedd este a Bajnokok Ligájában.


Annak ellenére, hogy a rendkívül magabiztosan menetelõ - jelenlegi címvédõ - csapattal kell szembe nézni, a Vörös Ördögöknek nagy hittel és bizakodással kell megközelíteniük a párosítás elsõ mérkõzését. A nyolcaddöntõ visszavágóján figyelemre méltó fordulatot követõen a United játékosainak hasonló elszántágot kell mutatniuk Pep Guardiola csapata ellen is.

 
"Amikor megkaptuk õket, úgy éreztem, hogy Európa jelenlegi legjobb csapatával sorsoltak össze minket" - mondta Moyes. "Szerintem a legtöbb ember egyetért velem ebben."
 
"Tavaly nagy élvezettel figyeltem õket, hiszen rendkívüli energiájuk van. Nagyon szeretem az egész német focit, de a München egy szinttel az összes többi csapat felett van, beleértve a Borussia Dortmundot is."
 
 
"Ez egy nagyon kemény mérkõzés lesz számunkra és pontosan tudjuk, hogy mire kell számítanunk, de meg fogjuk próbálni kihasználni az összes apró gyengeségüket. Pep egy kiváló csapatot vett át és hozzáadott egy kicsit a saját stílusából. Nagyon kényelmesen megnyerték már most a bajnokságot, így a Bajnokok Ligájára koncentrálhatnak."
 
Moyes csodálja Guardiola munkáját és úgy gondolja, hogy a spanyol profitált abból, hogy a Barcelonától való távozás után egy év szünetet tartott.
 
"Ez egy más helyzet volt számára" - mondta. "Biztos vagyok benne, hogy azalatt az egy év alatt rengeteget dolgozott és sokat készült, mielõtt átvette a Bayern München irányítását. Németet tanult, figyelte a játékot és sokat tanult a játékosokról is."
 
"Úgy gondolom, hogy õ már talán egy kicsit felkészültebben vett át egy olyan csapatot, akik méltó módon nyerték meg tavaly a Bajnokok Ligáját is, szóval már nagyon sok dolog adott volt számára."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!