Fletch a United támadó trióját csodálja

A Manchester United a nyitómérkõzéséhez hasonlóan a bajnokságban, most is négy alkalommal talált be az ellenfél kapujába, amikor Wayne Rooney duplájával, Juan Mata találatával és Javier Hernandez góljával beállították a 4-1-es végeredményt.


Bár a találkozó nem túl jól indult David Moyes fiai számára, amikor Ashley Westwood a 13. percben szabadrúgásból a hálóba talált az Old Traffordon, de Rooney inspiráló teljesítményével a Vörös Ördögök hamar visszavágtak. 

 
"Wayne ebben a szezonban ismét a talizmánunk" - mondta Darren Fletcher a MUTV-nek.
 
"Fantasztikusan játszott. Õ egy igazi vezér, idén újra megmutatta mire képes, bár nyugodtan kijelenthetjük, hogy mindig is ezt tette, de egyre következetesebb a teljesítménye. Õ egy igazán fantasztikus futballista, és nagyon örülünk annak, hogy velünk maradt. Waynet a siker motiválja, és megmásíthatatlanul megy elõre. 
 
Rooney a 20. perben Shinji Kagawa keresztlabdáját követõen volt eredményes a Villa ellen, majd az elsõ félidõ végén magabiztosan értékesítette a hazaiak javára megítélt büntetõt. A következõ játékrészben Mata növelte a Vörös Ördögök elõnyét, elsõ találatával a Unitedben.
 
 
"Õ, szintén egy kivételes játékos, remek srác és mindenkivel jól kijön az öltözõben. Ma megmutatta, hogy miért jött hozzánk, mi pedig nagyon örülõnk, hogy itt van. Aggasztotta, hogy eddig még nem sikerült gólt szereznie a vörös mezben, de végre megnyugodhat. Nagyon boldog volt a gólja miatt, ami remélhetõleg nagy lökést ad majd a számára a szezon hátralévõ részében.
 
David Moyes gárdájának remek teljesítményre Hernandez találata tette fel a pontot, amiben nagy szerepe volt a csereként beállt fiatal tehetségnek Adnan Januzaj is. 
 
"A negyedik találat egy fantasztikus összjáték eredménye volt" - tette hozzá a skót játékos. 
 
"Elõbb Adnan és Fellaini járatta a labdát, majd egy remek passz Chicharitónak, aki szokásához híven kíméletlenül teljesítette a feladatát. Adnanra hatalmas jövõ vár ebben a klubban, de fiatalkorára tekintettel türelmesnek kell lennünk a szerepeltetésével kapcsolatban." 
 
"Hihetetlen volt amit ebben a szezonban produkált. Talán nem játszott annyit amennyit szeretett volna, egy kicsit pihent az elmúlt hetekben, de a padról beállva is bizonyította a gyõzelem iránti éhségét. Mindenkit lenyûgöz a játéka. Azt hiszem nagy fejtörést okoz majd ezzel a menedzsernek a következõ találkozón, a kezdõ összeállítását illetõen."
 
A következõ mérkõzés pedig nem más, mint a Bayern München elleni Bajnokok Ligája találkozó és Moyesnak, mi tagadás remek lehetõségei vannak a támadó szekciót illetõen.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!