Moyes várja a holnapi meccset

David Moyes nagyon várja már, hogy menedzseri pályafutása eddigi legnagyobb meccsén irányíthassa a Manchester Unitedet, mely a Bayern München ellen játszik kedden.


Bár a Premier League-ben nem a legjobb formával büszkélkedhetnek a Vörös Ördögök, ám eltekintve az Olympiacos elleni nyolcaddöntõ elsõ mérkõzésétõl, a United remekül teljesített idén a Bajnokok Ligájában.

 

Ez sok bátorságot ad Moyesnak a holnapi találkozó elõtt, melyen a regnáló BL-gyõztes látogat el az Old Traffordra.

 

"Nagyon jó versenysorozat volt ez számunkra, az eddig itt eltöltött rövid idõszakom alatt" - nyilatkozta a menedzser a mai sajtótájékoztatóján. Nem sok tapasztalatom volt a Bajnokok Ligájában, de jól tettük a dolgunkat és most egy végsõ teszt vár ránk a Bayern München ellen."

 

"Úgy vélem, a nyomás kiegyenlített, hiszen meg akarjuk nyerni a találkozót, akárcsak õk. Úgy megyünk a meccsnek, hogy tudjuk, vagyunk olyan jók, mint bármelyik klub. Gyakrabban kell megmutassuk ezt, de a játékosokban hatalmas hit gyülemlett fel."

 

"Úgy érzem, minden játékos játszani szeretne. Az edzésen a hozzáállásuk azt sugallta, mindannyian szeretnének játszani a nagy meccseken. Az évek során ez volt az, amit tenni akartak."

 

 

Moyes-nak azonban fájhat a feje a védelem összeállításával, hiszen Patrice Evra eltiltott, míg Rafael da Silva az Aston Villa elleni bajnokin sérült meg és kérdéses a játéka. Ám a menedzser azt mondta, Shinji Kagawa mindenképp szerepelhet a középpályán azok után, hogy a birminghamiek ellen a meccs legjobbjának választották.

 

"Kétségtelen, vannak kérdéses dolgok a védelmünkben" - folytatta Moyes. "De természetesen nem fogom kiadni a csapatomat ma, sem a Bayern, sem más kedvéért, ám mindenki tisztában van vele, lesz néhány változás."

 

"Shinji nagyon fontos játékosunk. Nagyon kedveljük és valami mást tud nekünk adni. Kétségkívûl a gondolataimban van a holnap esti mérkõzéssel kapcsolatban."

 

Amikor arról kérdezték, hogy arra utasítaná csapatát, hogy szerezzenek elõnyt az elsõ mérkõzésen, Moyes így felelt: "Ez nyilvánvaló dolog, de ez két meccsbõl áll és biztosra kell mennünk, hogy mindkét mérkõzés fontos. Úgy akarunk Németországba utazni, hogy minden lehetõségünk meg legyen a továbbjutásra, így az elsõ mérkõzésen mindig van egy kis óvatosság. De szeretnénk gyõzelemmel utazni Németországba, mert az jól felerõsítene minket."

 

"A Bayernnek remek csapata volt tavaly és megnyerték a Bajnokok Ligáját. Jó csapatuk volt és azon voltak, hogy idén még jobbak legyenek. Új menedzserük van és gratulálunk, hogy megnyerték a Bundesligát."

 

"valószínûleg õk azok, akikre a legtöbben figyeltek a közelmúltban, de jó eredménnyel kell Németországba mennünk és ezt megpróbáljuk megtenni."

 

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!