Moyes: Továbbjuthatunk

David Moyes nagyon örült csapata kedd esti, a Bayern München elleni mérkõzésen mutatott teljesítményének és úgy véli, továbbjuthatnak az elõdöntõbe.


A Vörös Ördögök 1-1-es döntetlent értek el az Old Traffordon a regnáló BL-gyõztes ellen, miután Bastian Schweinsteiger kiegyenlített Nemanja Vidic nyitótalálatát követõen, így a párharc második felvonására maradt a döntés, melyre jövõ héten kerül sor.

 

A találkozót követõen Moyes elmondta, tisztában van az elõttük álló kihívással, de dicsérte a játékosai, valamint a szurkolók hozzájárulását, tényezõket, melyek - szerinte - esélyt adtak csapatának a továbbjutásra.

 

"Tudjuk, hogy gólt kell szereznünk [a visszavágón]" - nyilatkozta a menedzser. "Ha ott nem változik az eredmény, a Bayern megy tovább. Tennünk kell valamit ezért, de elmondtam ma este már, hogy valós eséllyel akartunk menni a visszavágóra és úgy vélem, ezt sikerült elérnünk. Nagyszerû lehetõséget adtunk magunknak, hogy elmenjünk Münchenbe és gyõzelmet szerezzünk."

 

"A játékosok igazán jól játszottak ma este, örülünk a produkciójuknak. Kicsit csalódott voltam, hogy végül kaptunk egy gólt, de úgy gondolom, ez egy tényleg jó teljesítmény volt. A szurkolók nagyszerûek voltak, kiváló volt a hangulat, de igazán azzal vagyok elégedett, ahogyan a játékosok játszottak."

 

 

Amikor arról kérdezték Moyes-t, csapatának sikerült-e felszámolnia a problémákat, melyek más, fontos mérkõzéseken jellemezték a csapatot, a menedzser elmondta, a játékosok az Old Traffordon felnõttek az alkalomhoz, és dicsérte csapata jellemét.

 

"Nehéz rámutatni arra [mi hiányzott a Liverpool és a Manchester City ellen]. De ma este igazi szándék volt bennünk, hogy biztosan jól tegyük a dolgunkat. Ez egy olyan versenysorozat, amiben valóban jó történelmünk van és azt gondolom, ma igazán jó csapatként szerepeltünk, a játékosok kimentek és rájöttek erre."

 

A találkozó végén Schweinsteiger megkapta második sárga lapját is, miután becsúszásával elkésett Wayne Rooney-val szemben, mindez azt jelenti, a középpályás kénytelen kihagyni a müncheni visszavágót. A második játékrészben Antonio Valencia megúszott egy hasonló büntetést, miután Jerome Boatenggel összecsúszott, Moyes pedig mindkét esetrõl említést tett a meccs után.

 

"Antonio Valencia eseténél mindketten a labdára csúsztak, de a Bayern játékosa érte el elõbb. Ha valami szabálytalan volt, az csak az lehetett, hogy nem húzta vissza a lábát. Úgy gondolom, Schweinsteiger buktatta Wayne-t, úgyhogy az lapot ért, vagy legalábbis szabálytalan volt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!