Vidic bizakodó a továbbjutást illetõen

Az Old Traffordon elért 1-1-es döntetlent követõen Nemanja Vidic hiszi, hogy a United képes kiütni a Bayern Münchent a Bajnokok Ligájából.


A csapatkapitány csodálatos teljesítménnyel rukkolt elõ a regnáló BL-gyõztes elleni elsõ meccsen, Wayne Rooney szögletét követõen õ szerezte az elsõ gólt fejesével és végül õt választották meg a meccs emberének a United szurkolói a klub hivatalos honlapján.

 

A mérkõzés után nyilatkozva, Vida elmondta véleményét és elmagyarázta, csapattársai miért is képesek legyõzni Pep Guardiola gárdáját Bajorországban.

 

"Nehéz meccs volt" - mondta Vida az ITV-nek. "Jó eredmény volt az 1-0, jó helyzetben voltunk. Szilárdan álltunk, de egy hiba becsúszott, amit azonnal büntettek és megmutatták, milyen jó csapatuk is van valójában. Rengeteget birtokolták a labdát, tudtuk, hogy a találkozó legnagyobb részét saját térfelünkön fogjuk tölteni, de próbáltunk kontrákra játszani."

 

 

"A Bajnokok Ligájában elég jól játszottunk. Csak az Olympiacos elleni elsõ mérkõzés volt csalódás, de az összes többi mérkõzésen remekül védekeztünk és csapatként játszottunk. Leginkább ellentámadásokból jelentünk veszélyt és így játszottunk most is."

 

"A második mérkõzés is ugyanez lesz. Labdabirtoklásban nagy fölényük lesz, mivel saját pályájukon lesznek, nekünk tartanunk kell a formánkat, össze kell tartanunk és az elöl lévõ játékosainknak nagy sebességgel kell játszaniuk, akkor azt gondolom, meg tudjuk sebezni õket."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!