Carrick tartja optimizmusát

Azok után, hogy kedden 1-1-es döntetlent ért el a csapat a Bayern München ellen, Michael Carrick bízik abban, hogy a United képes elérni a BL-elõdöntõt.


Miután az elsõ félidõ nagy részét védekezéssel töltötte a gárda, a második félidõre erõsebben jöttek ki és az 58. percben Nemanja Vidic révén a vezetést is megszerezte. Kilenc perccel késõbb Bastian Schweinsteiger kiegyenlített, aki azonban nem léphet pályára április 9-én az Allianz Arenában, miután a meccs végén kiállította õt a játékvezetõ.

 

Annak ellenére, hogy gólt kaptak, Carrick úgy érzi, a Vörös Ördögöknek minden joguk megvan ahhoz, hogy pozitívak legyenek a müncheni út elõtt: "Szebb lett volna az 1-0, ez nyilvánvalóan nem ideális, de nem is túl rossz. Még mindig a párharc részesei vagyunk és van esélyünk továbblépni."

 

"Kissé csalódás volt, hogy vezettünk, majd egy elég könnyed gólt kaptunk, de összességében azt gondolom, ez egy nagyon jó teljesítmény volt."

 

 

"Jó csapatuk van, sokat volt náluk a labda, de mi jól védekeztünk, csapatként védekeztünk és a kontráink idõnként igen veszélyesre sikeredtek. Tudtuk, hogy nehéz este elé nézünk, soha nem könnyû ez, szóval a döntetlen valószínûleg tisztességes eredmény."

 

"Nem ragadtatjuk el magunkat, tudjuk, hogy az elõttünk álló feladat nagyon nehéz lesz. Úgy megyünk oda, hogy a legjobbunkat kell adnunk ahhoz, hogy megfelelõ eredményt érjünk el. Még mindig van esélyünk, hinnünk kell ebben, igazán pozitívan kell hozzáállnunk."

 

Az eltiltását töltõ Patrice Evra helyettese, Alex Büttner kivette a részét a United határozott védekezõ teljesítményébõl, kiérdemelve tapasztalt középpályás csapattársa dicséretét, aki így vélekedett a bal bekk játékáról:

 

"Egy-két alkalommal játszott az utóbbi hetekben, ami valószínûleg segített neki abban, hogy meccsbe rázódjon. Mindent nagyon jól csinált, ez egy nagyon kemény próba volt számára, de mindenki jól teljesített. Nem igazán játszott senki átlag alatt és ez az, amire szükségünk volt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!