Büttner örül, hogy megállította Robbent

Alex Büttner egy büszke ember volt a Bayern München elleni döntetlent követõen.


A holland játékos az eltiltott Patrice Evrát helyettesítette és a lenyûgözõ 90 perc legnagyobb részében megállította honfitársát, Arjen Robbent a Bajnokok Ligája találkozón.

 

Olyan valakinek, akinek ennyire türelmesnek kellett lennie, hogy bekerüljön a csapatba, bátorító volt hallani, hogy a mérkõzés legjobbjának járó cím esélyesei közé került és a szurkolók Nemanja Vidic mögött másodiknak hozták ki a 25 éves játékost a Twitteren leadott szavazatok alapján.

 

Annak ellenére, hogy sérülés miatt 16 perccel hamarabb kellett elhagynia a pályát, Büttner reméli, hogy bevethetõ lesz szombatra, amikor a United a Newcastle otthonába látogatnak és bízik abban, hogy továbbra is csapatba kerülhet, immár öt találkozóból négyszer.

 

"Elõször is, amikor meghallottam, hogy játszani fogok, a meccs minden egyes percében összpontosítottam, hogy jól tegyem a dolgom" - mondta a védõ a ManUtd.com-nak.

 

"Ha jól megy, az jó érzés. Patrice nem tudott játszani, én pedig elkezdtem több meccsen játszani. Beszéltem a menedzserrel, aki elmondta, hogy pályára fogok lépni, ezért több idõm volt felpörgetni magam a találkozóra."

 

"Boldog vagyok, hogy jól játszottam. Élvezni tudom most és készen akarok állni hétvégére. Focista vagyok. Minden alkalommal játszani akarok és remélem, hogy rendben leszek a Newcastle elleni meccsre."

 

"Jól vagyok, de a sérülésem szombatról jött igazán, a térdhajlító izmom feszül. Reménykednem kell, hogy hétvégére rendben leszek."

 

 

Büttner korábban azt mondta, biztos volt abban, hogy képes kezelni Robbent: "Azért mondom, mert hiszek magamban és képességeimben. Persze számomra õs a világ legjobb jobb szélsõje és igazán jó játékosnak tartom."

 

"De sok videót néztem, úgyhogy tudom, mit csinál, milyen akciókat tesz. Jó volt megállítani õt. Száz százalékosan koncentráltam és azt gondolom, jól el is végeztem a feladatomat."

 

"Azt gondolom, korábban az Aston Villa és a West Ham ellen is megmutattam, hogy tudok védekezni. Elsõsorban a védekezésemre figyelek, mert tudom, hogy képes vagyok jól támadni. Minden nap keményen dolgozom a védekezésemen, a beadásaimon és minden egyéb elemen is."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!