Young csapata erõfeszítéseit dicséri

Ashley Young szerint csapata szilárd teljesítménye volt a kulcsa a Bayern München megfékezésének, és reméli, hogy ez ehhez hasonló produkció gyõzelemhez vezet majd számukra a Newcastle ellen.


A támadó középpályás a kispadról állt be, amikor a Vörös Ördögök megálljt tudtak parancsolni a címvédõ Bayern Münchennek a kedd esti Bajnokok Ligája összecsapáson, azt követõen, hogy korábbi klubját, az Aston Villát 4-1-re gyõzték le hazai pályán. Most Young és társai újabb bajnoki sikerre vágynak, ezúttal a Tyne folyó partján, amellyel még nagyobb fordulatszámon pörögve látogathatnának Münchenbe jövõ héten.

 

"Fontos, hogy továbbra is lendületben maradjunk" - kezdte Young a MUTV-nek.

 

"Három ponttal akarjuk zárni a hétvégét, és nekivágni a müncheni mérkõzésnek a Bayern ellen, aztán majd meglátjuk miként alakulnak a dolgok."

 

"Már alig várom, hogy Münchenbe utazzunk, mert hatalmas esélyt adtunk magunknak a továbbjutáshoz. Ráadásul mindezt egy nagyszerû teljesítménnyel sikerült elérnünk, és ameddig sikerül ugyanolyan teljesítményt nyújtanunk, mint tettük azt az Old Traffordon, addig minden reményünk meglehet a továbbjutásra. Nagyszerû csapatmunka volt ez."

 

Visszautalva a Bayern elleni elsõ mérkõzésre, Young elismerte, hogy nagy csalódás volt számukra, hogy kicsúszott kezükbõl a vezetés, de úgy érzi, hogy az 1-1-es végeredmény így is egy nagyon jó alapot biztosít számukra a címvédõ, klubvilágbajnok, és immáron német bajnok müncheniek ellen.

 

 

"Szerintem a mérkõzést megelõzõen mindenki elfogadta volna ezt az eredményt" - tette hozzá Ashley.

 

"Egy kicsit csalódottak vagyunk amiatt, ahogy a gólt bekaptuk, de a döntetlen még így is nagyszerû kilátásokat biztosít számunkra a visszavágóra."

 

"Azt hiszem, hogy az emberek leírtak minket a mérkõzés elõtt, de nekünk sikerült néhány remek helyzetet kidolgoznunk. Tudtuk, hogy jó csapattal állunk majd szemben és azzal is tisztában voltunk, hogy rendkívül sokat lesz náluk a labda, de szerintem annak is tudatában voltunk, hogy lesznek majd lehetõségeink kontratámadásokra. Szerintem ezekkel a lehetõségekkel éltünk is, és természetesen ne feledkezzünk meg arról se, hogy sikerült egy gólt is szereznünk Vidic fejese révén."

 

Amellett, hogy csapata munkabírását dicsérte, Young nem ment el szurkolói Bayern ellen nyújtott teljesítménye mellett se.

 

"Az elsõ pillanattól kezdve fantasztikusak voltak a szurkolóink, hihetetlen hangulatot teremtettek. Alig bírtam kibírni, hogy végre pályára léphessek, és nagy örömömre szolgált, amikor eljött ennek is a pillanata. Szerettem volna a lehetõ legtöbbet hozzátenni a csapat teljesítményéhez. Nagyszerû teljesítményt nyújtottunk, és már most nagyon várjuk a visszavágót."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!