Ferguson üdvözli a Bajnokok Ligája párosítását

Sir Alex Ferguson már várja, hogy csapatával februárban Franciaországba látogathasson, miután a Bajnokok Ligája mai sorsolásán a legjobb 16 között a gall bajnok Olympique Marseille-t sorsolták a Vörös Ördögöknek.


A manchesteri alakulatnak 2011. február 23-án lesz jelenése a Stade Velodrome-ban, majd március 15-én látják vendégül az Old Traffordon a francia kikötõváros csapatát a visszavágón. Bár a legtöbb Manchester United szurkoló valószínûleg örül, hogy a negyeddöntõbe jutásért sikerült elkerülnie a csapatnak az olasz óriásklubokat, köztük a címvédõ Internazionale együttesét, a United menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint a Marseille kiszámíthatatlan ellenfél, ezért nem szabad elõre semmit borítékoltnak venni. 

 

"Mindenki azt gondolta, talán egy milánói együttessel kerülünk szembe, mert az utóbbi évek tendenciája ez volt, de végül a Marseille lesz az ellenfelünk" - osztotta meg elsõ gondolatait a sorsolás után a skót menedzser a MUTV-vel.

 

"A Marseille nagyon veszélyes tud lenni hazai pályán, fantasztikus hangulatú stadionjuk van, és emellett remek szurkolók állnak mögöttük. Az elmúlt két-három évben fordult a szerencséjük, és néhány gyérebb szezon után most egy megerõsödött csapat küzdhet a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában."

 

 

Bár a Manchester United már majdnem egy évtizede nem játszott tétmérkõzést a L'OM együttesével, lesznek ismerõs arcok az ellenfél táborában.

 

"Az egykori Chelsea-középpályás, Didier Deschamps az edzõjük" - tette hozzá Ferguson.

 

"Emellett az egyik egykori játékosunk, Gabriel Heinze is õket erõsíti. Jó lesz újra látni."

 

Sir Alex Ferguson említést tett az 1999/2000-es szezonban lejátszott legutolsó egymás elleni mérkõzésrõl is.

 

"Nagyon is jól emlékszem azokra a meccsekre. 2-1-re nyertünk az Old Traffordon, és 1-0-ra vesztettünk idegenben, amikor William Gallas szerezte a gyõztes gólt. Azon az estén nem éppen nyújtottunk jó teljesítményt."
 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!