Park Sung-jong: Ji az Ázsia-kupa után visszavonul

A Manchester United középpályásának édesapja nyilakozott ma errõl.


Park Ji-sung, a Vörös Ördögök dél-koreai válogatottja a jövõ hónapban, Katarban megrendezésre kerülõ Ázsia-kupát követõen visszavonul a válogatottságtól, errõl a középpályás édesapja beszélt az Ázsiai Labdarúgó Szövetség (www.the-afc.com) honlapján.

"Ji a tavalyi, dél-afrikai világbajnokság elõtt beszélt arról, hogy a jövõ évi Ázsia-kupa lesz számára az utolsó nemzetközi válogatott torna." - mondta Park Sung-jung.

"Most az Ázsia-kupa elõtt nincs olyan indoka, amiért meggondolná magát."

"Amikor én megteszem ezt a lépést, olyan játékosok, mint Lee Chung-yong több lehetõséghez juthatnak. Nem kell nekik arra gondolniuk, hogy nekem ott lenne a helyem." - mondta a United középpályása.

 

 



 

Park a december 26-i Sunderland elleni bajnokit követõen csatlakozik a válogatotthoz. Az Ázsia-kupa miatt a Vörös Ördögöknél hat Premier League és egy FA-kupa mérkõzésen nem számíthatnak a jelenleg kiválóan teljesítõ középpályásukra.

Sir Alex Ferguson, aki 2005-ben a PSV csapatától vette meg a dél-koreai játékjogát azt mondta az Arsenal elleni találkozó után az esetrõl: "Teljes gyalázat, hogy mennie kell, de nem tudunk tenni ellene semmit. Nagyon fontos számunkra, ezt a ma esti góljával is bizonyította." 

 Az idei világbajnokságon csapatkapitányként segítette Dél-Koreát a legjobb 16 közé, 2008-ban pedig elsõ ázsiai játékosként Bajnokok Ligája gyõztes csapat tagja lehetett.


Reuters 


Reuters

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!