Kelet-európai szponzorral erõsített a klub

A Manchester United négy éves szponzori megállapodás megkötésérõl számolt be a szerb Eurobankkal.


Az új megállapodás értelmében, amely a balkáni országok valamelyikében elõször fordult elõ, az Eurobank exkluzív joggal rendelkezik arra, hogy a Manchester United címerével ellátott hitelkártyákat bocsássanak ki a klub 1.2 millió szerbiai szurkolója számára.

 

 

A partnerség részeként az exkluzív Manchester United hitelkártyát igénylõk a piacon másként nem elérhetõ lehetõségekben részesülhetnek. Azáltal ugyanis, hogy az Eurobank ügyfelei használják Manchester Unitedes kártyájukat, számos a klub által biztosított engedményt használhatnak ki, úgy mint minden vásárlásból 10 százalék kedvezmény a klub online webshopjában és a Megastoreban, ugyanilyen százalékkal kedvezõbben fogyaszthatnak a Red Caféban, emellett pedig a klub múzeumának és stadiontúrájának belépõjét pedig 20 százalékkal vásárolhatják meg olcsóbban.

 

"Nagy örömömre szolgál, hogy az Eurobank, a klubunkkal kötött szponzori megállapodásnak köszönhetõen egy új hitelkártyát vezet be. 1,2 millió szurkolójában Szerbiában erõs bázissal rendelkezik a Manchester United, reményeink szerint az Eurobankkal kötött megállapodásunk pedig csak még tovább mélyíti majd a felek között fennálló kapcsolatot."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!