U18: United 1-0 Tottenham

Szombaton a Manchester United U18-as csapata végre lezárta öt meccs óta tartó nyeretlenségi sorozatát és kemény küzdelemben legyõzte a Tottenham Hotspurt.


Paul McGuinness hét helyen is változtatott csapatán a Reading elleni vereséget követõen, döntése pedig gyümölcsözõnek bizonyult, a gárda ugyanis harcos teljesítményével legyõzte a bajnokság déli csoportjának listavezetõjét.

 

Az Aon Training Complex-ben lejátszott találkozó elején még a londoniak voltak jobbak, de a United fokozatosan deljavult. Az elsõ félidõ legvégén alakult ki a legnagyobb hazai helyzet, ekkor Demetri Mitchell lövését lábbal hárította a Spurs kapusa.

 

A javulás az 58. percben meghozta eredményét, ekkor Mitchell és Joe Riley játszottak össze a jobb szélen, majd Ashley Fletcher kapta meg a labdát, aki közelrõl nem hibázott és megszerezte szezonbeli 12. gólját.

 

Mitchell elõtt újabb lehetõség adódott, ám a gólvonalról mentettek a helyzetnél, míg a másik oldalon Harrison lövését Joel Pereira csodásan, ujjheggyel hárította öt perccel a mérkõzés vége elõtt, gyõzelemhez segítve csapatát, mely ebben a szezonban csupán a második olyan 90 percén van túl, melyen nem kapott gólt.

 

 

U18 Premier League

Manchester United 1-0 Tottenham Hotspur

Aon Training Complex

 

United: Pereira - Riley, McConnell, Ioannou, Barber - Goss, Willock, Mitchell(Rashford 87.), Croskery(Evans 64.), Thompson(Borthwick-Jackson 87.) - Fletcher

Nem használt cserék: Henderson, Kehinde 

 

Gólszerzõ: Fletcher 58'

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!