Rio: A United a földön maradt

Rio Ferdinand meg van gyõzõdve arról, hogy nem lesz sétagalopp a szezon hátra levõ része a United számára még akkor sem, ha most õk vezetik a Premier Leaguet, így nem szállhatnak el maguktól az elsõ hely tudatában.


Hétfõ esti Arsenal elleni gyõzelmükkel Sir Alex fiai az Ágyúsok elé ugrottak a tabellán, annak ellenére is, hogy 1 mérkõzéssel kevesebbet játszottak. Jelenleg tehát a Vörös Ördögök a legnagyobb favoritjai a bajnokságnak, jó úton haladnak 19. bajnoki címük felé, amit egy vasárnapi, Chelsea elleni gyõzelemmel tovább erõsíthetnének.
 

Ferdinand azonban elárulta, hogy a csapatban nem uralkodik emelkedett hangulat, mindenki csak a következõ fordulókra koncentrál és a trófea visszaszerzésére.

 


 

„Nem énekelünk és táncolunk az öltözõben azért, mert elsõk vagyunk.” – kezdte Ferdinand.
 

„Majd táncolunk májusban, ha még akkor is elsõk leszünk. Jobban örülnék ha már ott tartanánk, nagyon szeretnénk megnyerni a ligát.”
 

A United védelme is sokkal biztosabb, mint tavaly ilyenkor, amikor hatalmas sérüléshullám sújtotta a csapatot. A Ferdinand–Vidic páros a 10. meccsét játszotta idén, és hatalmas meglepetés lenne, ha Ferguson változtatna ezen Stamford Bridgen.
 

„Nem tudom, mennyit számít, hogy mi ketten együtt játszhatunk, de idén kevésbé töredezett a védelmünk, mint tavaly.”
 

„Jól érzem magam Vidával a védelem tengelyében, néhány éve már együtt játszunk, ismerjük egymás játékát, ami sokat segít.”
 

A Vörös Ördögök 2002 óta nem tudtak gyõzni a Stamford Bridgen, de a Chelsea gyenge formáját kihasználva most vasárnap megtehetik. Feridnand azonban úgy hiszi, az elmúlt fordulók formái nem fognak számítani a két csapat esetében.
 

„A listavezetõk összecsapásain az dönt, hogy játszanak aznap, nem számít, hogy elõtte milyen formában vannak. Aki jobban játszik abban a pillanatban vagy nagyobb szerencséje lesz, az fog gyõzni.”
 

„Minden hamar megváltozhat, ha elkapsz egy rossz szériát, ezért nagy lökést adna nekünk, ha gyõzni tudnánk, de bármilyen eredmény születik, az még nem fogja befolyásolni a szezont.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!