Moyes: Az Everton elleni meccs nem rólam szól

David Moyes nagyon várja már a Manchester United Everton elleni bajnokiját, de szerinte sokkal fontosabb kérdések miatt kell aggódnia annál, mint hogy visszatér a Goodison Parkba.


Moyes 11 évet töltött az Evertonnál, mielõtt tavaly nyáron az Old Traffordra költözött volna, így természetes, hogy visszatérése nagy érdeklõdést kelt. De míg kedves emlékeket õríz a Mersey-partján eltöltött idejébõl, elmondása szerint csakis arra koncentrál, hogy a United három ponttal gazdagodjon vasárnap.

 

"Elõször is, a mérkõzés nem rólam szól, hanem az Evertonról és a Manchester Unitedrõl" - nyilatkozta a menedzser a mai sajtótájékoztatóján.

 

"A Manchester United menedzsereként megyek oda és örülök, hogy így lehet ez. Büszke voltam, hogy az Everton menedzsere lehettem, de most az a feladatom, hogy a United szerezzen jó eredményt."

 

"Az ott eltöltött idõm alatt mindig félelmetesek voltak az Everton szurkolói - nagyon támogatóan léptek fel és mindig a csapat mögött álltak. Kiváló idegenbeli eredményekkel megyünk oda és megpróbáljuk tartani azt."

 

 

"Ismerem az Everton játékosait - olyan nagyszerû srácok és profik, akik boldogultak a feladatokkal és belsõ motivációjuk volt. Az évek alatt mindig hozzáadtunk játékosokat és így fiatal játékosok remek csoportja alakult ki, miközben az idõsebb játékosok is nagyon fontos szerepet játszottak."

 

"Roberto Martinez csodálatos munkát végzett idén. Jól játszanak irányítása alatt és egy igen jó bajnoki pozícióban vannak."

 

A Stolverkosok jelenleg az ötödik helyen állnak, kilenc ponttal megelõzve a hetedik helyen tanyázó Unitedet. Egy manchesteri siker jelentõsen növelhetné Moyes reményeit a top négybe kerülést illetõen, de a menedzser tudja, ez nem lesz könnyû feladat.

 

"Ahogy már említettem, soha nem adjuk fel és nem is fogjuk. Nyilvánvaló, hogy matematikailag szinte már lehetetlen odaérni, de még mindig arra törekszünk, hogy elérjük, ha tudjuk."

 

"Mindig, minden csapat nehéz meccsre számíthat a Goodisonon, de egy jó idegenbeli eredménnyel megyünk oda és megpróbálunk újra jó munkát végezni."

 

"Az idei évben jó formában játszó csapat tesztel majd bennünket, így nagyon jól kell játszanunk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!