Rooney a jövõre koncentrál

A támadó a nehéz hónapok után jövõre szeretne újra tündökölni.


 

Kudarcokkal teli éven van túl Wayne Rooney, mindez a Bayern elleni sérülésével kezdõdött, majd folytatódott a bajnoki cím elbukásával és a szörnyû világbajnoki szerepléssel.

 

Emellett a már ismert magánéleti válsága tovább fokozta a nehézségeket, ráadásul a Unitedes jövõje is megkérdõjelezõdött miután bejelentette, el akarja hagyni az Old Traffordot. A csatár végül hosszabbított újabb 5 évvel megduplázva fizetését, ám formáját egyelõre nem nyerte vissza.

 

 

 

 

Lassan lassan azért egyre biztatóbb a játéka, de a gólok még hiányoznak. Wayne eltökélt szándéka, hogy ezt a nehéz évet háta mögött hagyja és 2011 újra róla szóljon, ám pozitív értelemben.

 

„Csak a Carling Cup került idén hozzánk, ami egy ekkora klubnál azért kevés, mindannyian többet szeretnénk” -nyilatkozta a The Sunnak.

 

„Keményen dolgozunk, hogy ezt el is érjük jövõre. Ha nem nyersz meg egy trófeát csak jobban éhezel rá és jobban akarod.”

 

A United vasárnap a Chelsea otthonában lép pályára egy újabb bajnoki címet komolyan befolyásoló meccsen.

 

„Nagyon jól kezdték a szezont, fontos volt tartani velük a lépést, mert komolyabb hátrányból igen nehéz lett volna õket befogni.”

 

„Amikor mögöttük voltunk úgy négy héttel ezelõtt, akkor azt mondtuk jó lenne legalább 3 pontnyira megközelíteni õket, akkor boldogok lehetünk. Most mi vezetünk 3 ponttal elõttük, igazán jó pozícióban vagyunk. Ahogy azonban láthattuk, idén nagyon sokszor változik a tabella, így nem nyugodhatunk meg.”

 

„Meg kell tartani a formánkat és továbbra is hozni az eredményeket.”

 

Rooney szerzõdéshosszabbítása után 8 mérkõzést volt kénytelen kihagyni bokaproblémái miatt, melyeket egy ideig az Egyesült Államokban kezelt. Az egykori Everton játékos nehezen élte meg margóra kerülését, de hálás a szurkolóknak amikor a nehéz idõkben is kitartottak mellette.

 

„Borzalmas érzés amikor sérülés vagy eltiltás miatt hiányzol, fõleg ha ez a szezon végén történik. Egész idényben és a felkészülés során azon dolgozol, hogy a végsõkig segítsd a csapatot, nekem ilyen szempontból nagyon rosszkor jöttek a sérüléseim.”

 

„Nagyon nehéz hónapok voltak ezek nekem és a szurkolóknak is, de amióta hosszabbítottam a szurkolók is kitartanak mellettem.”

 

„Láthatják, hogy mennyire akarok játszani és nyerni. Fantasztikusak velem és ezt szeretném megköszönni nekik.”


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!