Jagielka nem jósol baráti fogadtatást Rooneynak

Phil Jagielka szerint jobb lesz, ha Wayne Rooney a legrosszabbra készül fel, már ami az Everton szurkolók fogadtatását illeti az angol válogatott csatárának Goodison Parkba látogatásakor.


Rooney még 2004 nyarán hagyta el nevelõklubját az Evertont, amely óta minden egyes visszalátogatásakor a szurkolók haragjának kereszttûzébe kerül.

 

 

 

 

Azonban a Manchester United 4. fordulóbeli liverpooli vendégjátékakor valószínûleg megtapasztalja, hogy milyen az, ha valakit tényleg nem szeret egy egész stadionnyi közönség, köszönhetõen magánéleti viharai miatt.

 

Éppen ezért Jagielka már nagyon várja, hogy újra találkozhasson Rooneyval, akivel az elmúlt két hétben az angol válogatott keretének tagjaként töltötte együtt minden napját, most pedig ellenfélként készül a szerinte a hazaiak szempontjából szórakoztató kimenetellel kecsegtetõ Goodison Parkban rendezendõ manchesteri vendégjátékra.

 

"Mindenképpen jól fogjuk magunkat érezni" - kezdte Jagielka.

 

"A Mersey-partján mindig kijut Waynenek a zrikából, de most még a korábbiaknál is keményebb hangulatra számíthat."

 

"Beszéltem errõl vele. Minden játékos az angol válogatott keretében tudja, hogy ki kivel fog meccselni a közel jövõben."

 

"Mindig is érdekesnek tartottam, hogy olyanok ellen kell farkasszemet néznem, akikkel elõtte majdnem két hétig mindennap együtt voltam."

 

"Nem kérdés, egy kicsit fogok vele incselkedni, ha játszani fog."

 

"Jó esély van rá, hogy a közönség haragja teljes mértékig rázúduljon. Mindig is õ állt és fog is llni a közönség célkeresztjében és nem látom semmilyen jelét annak, hogy ez valamikor is megváltozna."

 

Rooney a Manchester United tagjaként az Everton, a Rangers és a Liverpool ellen kell hogy bizonyítson, amelyek olyan csapatok, ahol a szurkolók nem fogják visszafogni magukat, ha az angol válogatott csatárának szidalmazásáról van szó magánéleti problémái miatt.

 

"Biztos vagyok benne, hogy Wayne kezelni tudja majd a helyzetet. Õ egy kemény gyerek, és szerintem azon lesz, hogy a játéka beszéljen helyette."

 

"Élvezni fogom az ellene vívandó csatát. Szeretek jó játékosok ellen játszani, Wayne pedig egyértelmûen ebbe a kategóriába tartozik."

 

"Mindig megnehezíti a védõk dolgát, éppen ezért tõlem is maximális koncentrációra lesz szükség, amikor szembe kerülök vele."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!