Park visszavonul

Állandó térdproblémái miatt a Manchester United egykori játékosa visszavonul a profi labdarúgástól, így lezárul a dél-koreai eredményes pályafutása.


A 33 éves játékos 27 gólt szerzett azon a 205 mérkõzésen amit a Vörös Ördögök mezében játszott le, így nem csoda, hogy a szurkolók nagy kedvence volt az Old Traffordon eltöltött hét szezonja során, ami alatt négy Premier League bajnoki címet, három Ligakupát, egy Bajnok Ligáját és egy FIFA-klubvilágbajnoki címet nyert.

 
"Február óta gondolkodtam a visszavonuláson, és arra kellett rájönnöm, hogy nem fog még egy szezont kibírni a térdem" - mondta Park a szöuli JS Football Centerben, ami a saját jótékonysági alapjának a központja.
 
"Semmit nem bántam meg a karrieremmel kapcsolatosan."
 
 
"Nem gondolok arra, hogy mi lett volna ha nem sérülök meg, de nem vagyok se csalódott, se keserû amiért abba kell hagynom a sportot."
 
Park a QPR játékosaként fejezi be a labdarúgást, bár az utolsó szezonjában PSV Eindhovennél szerepelt kölcsönjátékosként. Annak idejében a PSV volt a legelsõ európai klubja, ahol 27 mérkõzésen 2 góllal járult hozzá, hogy negyedik legyen a csapata a holland bajnokságban.
 
A Manchester Unitedtõl mindenki a legjobbat kívánja Jinek!


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!