Híres Vörös Ördög: Kye Sones

A "The Diagram of the Heart" frontembere mesél a United iránti szeretetérõl...


Hogyan lettél United szurkoló?
Hat éves lehettem, mikor futballozni kezdtem, a legjobb barátom pedig United drukker volt és õt követtem én is. Az egész családom Spurs szurkoló volt, úgyhogy nem voltam a legnépszerûbb, de nem bánom, mert az eredmények minket igazolnak.


Szoktál mérkõzésekre járni?
Grant, a zenekar dobosa rendszeresen jár, így amikor csak tudok, megyek vele. Elõször 1994 újév napján a Leeds elleni találkozón voltam az Old Traffordon, az a mérkõzés sajnos 0-0 lett. Szerencsére azóta sok, gólokkal teli meccset láttam.


Kik a saját United hõseid?
Kapusként szerepeltem fiatal koromban, így a példaképem Peter Schmeichel volt, de nagy rajongója voltam Eric-nek is (Cantona). A jelenlegi keretbõl Nanit kedvelem. Egy izgalmas játékos, aki sokat tesz a pályán. Azt hiszem, õ még ennél is jobb lesz.


Kit látnál szívesen a bandában a jelenlegi játékosok közül?
Azt hiszem, Rio az, aki azt gondolja magáról, kicsit zenész is, így õ jó lehetne. Nani adhatna pár szórakoztató hátraszaltót, akrobatikus elemet a színpadon és Rooney szereti a rock zenét, õ is jól illeszkedne hozzánk.


Azt hallottuk, Wayne rólad nevezte el a fiát...
Találkoztam vele egy elõadáson, mielõtt Coleen megszülte volna a kisfiút és a barátaim meg vannak gyõzõdve, hogy miattam lett a gyermek neve Kai. Ebben én nem vagyok biztos, bár lehet a találkozásunk után haza ment és Coleennak mesélt: Együtt lógtam egy sráccal, akit Kyenak hívtak. Lehet a párjának nagyon megtetszett ez a név.


Hogyan értékeled a United esélyeit ebben a szezonban?
Egy elég vicces szezon ez eddig, néhány csapat nagyon jól indult, de nem tudták tartani formájukat. Nekünk valami hiányzott a szezon elején, de túl tudtunk lépni ezen, mert erõs a csapatunk és úgy vélem, ennél még több is jön.


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!