Vidic: Anglia jól szerepelhet

Nemanja Vidic szerint Roy Hodgson csapatával szemben nincsenek nagy elvárások, ám emiatt néhány embernek meglepetést okozhat az angol válogatott a világbajnokságon.


A Manchester United távozó csapatkapitánya figyelemmel követi majd a globális sporteseményt, mielõtt az Inter csapatához csatlakozna, de nem szívesen bocsátkozna jóslatokba a végsõ gyõztest illetõen.

 

Miután négy évvel ezelõtt, Dél-Afrikában a németek elleni 4-1-es vereséggel csalódást keltõ szerepléssel zártak a 'Háromoroszlánosok', a Phil Jones, Chris Smalling, Wayne Rooney és Danny Welbeck alkotta manchesteri kontingens ezúttal jobban szeretne teljesíteni, kezdve az olaszok, Uruguak és Costa Rica elleni csoportmérkõzésekkel.

 

"Ha Angliáról kérdezel, az igazat megvallva, szerintem több esélyük van most, mint legutóbb" - nyilatkozta Vida a ManUtd.comnak.

 

"Talán jobb játékosaik vannak, a válogatott körüli miliõ sokkal jobb az alacsonyabb elvárások miatt és ez segíteni fog a játékosoknak. Nem jön ugyanaz a fajta nyomás a médiától és mivel nem várnak túl sokat, esélyük van tenni valamit. Nem azt mondom, hogy nyerni fognak, de jók lehetnek."

 

 

Vidic úgy érzi, az európai csapatok jók lehetnek Brazíliában, ám új állomáshelyének otthont adó Olaszország aggódhat Giuseppe Rossi sérülése miatt, aki bár bekerült a 30 fõs, bõ keretne, még nem épült fel teljesen.

 

"Ha megnézzük a neveket, akik magasba emelhetik a trófeát, Spanyolország mindig is az a nemzeti csapat lesz, melynek legnagyobb az esélye. Németország pedig gyakran jól szerepel az ilyen versenyeken."

 

"Olaszországot nem tudom, a keretük kevert, az idõsebbek mellett vannak fiatalok is, de Giuseppe Rossi sérülése nem jött jól nekik. Nem tudom, hogy rendben lesz-e a világbajnokságra, de fontos tagja a csapatuknak."

 

"Soha nem lehet tudni, de jóslásokban soha nem voltam jó. Fogadok, hogy akiket nem említettem, azoknak nagyobb esélyük lesz nyerni!"

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!