Carrick ünnepi figyelmeztetése

A középpályás szerint fontos jó eredményeket elérni december végén, hiszen a Vörös Ördögök szokásos januári magasabb fokozatra kapcsolása csak így lehet igazán sikeres.


 

Sir Alex Ferguson csapata és riválisai is megtapasztalhatták, hogy az idei Premier League sokkal kiszámíthatatlanabb, mint a korábbi években. A United nehézkesen kezdte az évet, de a sérülések formahanyatlások úgy tûnik már a múlt homályába vesztek, ám Carrick szerint egy pillanatra sem szabad lazítani.

 

 

 

 

„Remélem azok az idõ már végleg elmúltak” -kezdte Carrick ManUtd.com-nak.

 

„Mindenesetre ha leveszed a lábad a gázról bármikor újra bajba kerülhetsz. Pár rossz teljesítmény, pár rossz eredmény bármikor becsúszhat. Ez az ami folyamatos koncentrációra kell késztessen.”

 

„Mindig kiegyensúlyozott teljesítményt kell nyújtani, ez az a dolog, amiben mindig nagyon erõs volt ez a klub az utóbbi években. Ezért is volt bosszantó, hogy a szezon elején sok olyan meccset nem tudtunk megnyerni, amikor jobbak voltunk.”

 

„Visszanézve úgy tûnik, az adott körülmények között jó idényt hoztunk eddig. Nem vesztettünk meccset így sem és elégedettek lehetünk a helyezésünkkel is.”

 

„Vicces ahogy a dolgok ebben az idényben változnak, de majd értékeljünk karácsony után, várjuk meg milyen helyzetben leszünk akkor. Remélhetõleg elégedettek lehetünk majd.”

 

Hagyományosan Újév napja az ami érdekes módon fordulatot szokott hozni a Vörös Ördögök játékában, ekkor szokott igazán rákapcsolni a gárda. Mi lehet ennek az oka? Ekkor érzi talán Ferguson mester és játékosai az igazi gyõzelmi kényszert?

 

„Ez nem ilyen egyszerû” -folytatta Carrick.

 

„Azt hiszem karácsony után mindenki látja a célvonalat, itt lépünk talán igazán a szezon második felébe. Lehet ok az is, hogy jönnek a rangadók és a kupamérkõzések amik felpörgetnek minket.”

 

„Minden meccs egyre fontosabb lesz, egyre kevesebb esély van a javításra és ezt egyre jobban érezzük mi is. Nem hiszem viszont, hogy ez egy szokásos képlet lenne az idényünkre, egyszerûen így alakulnak a dolgok.”


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!