Shinjiék legyõzték Ciprust

Shinji Kagawa, a United középpályása is Japán segítéségre volt abban, hogy a szigetországiak világbajnokságra felkészítõ mérkõzésén, kemény küzdelemben 1-0-ra legyõzzék Ciprust a Saitama Stadiumban.


 A 25 éves játékos középsõ középpályásként szerepelt és végig a pályán volt, sõt nyolc percnyi játék után majdnem gólhoz segítette nemzeti cspaatát, amikor egy éles átadással Yasuhito Endót hozta helyzetbe, aki a tizenhatos elõterébõl, jobbal keményen lõtt kapura, ám nem lett gól a helyzetbõl. Pillanatokkal késõbb Kagawa már azt láthatta, hogy az õ lövését remekül hárította Panos Konstantinou kapus.

 

A 43. percben megérdemelt vezetéshez jutott Japán, a gól elõtti szituációból Shinji is bõven kivette a részét, hiszen az õ blokkolt lövésére csapott le Atsuto Uchida és talált közelrõl a hálóba.

 

 

A United játékosa a második játékrészben is közel járt a gólhoz, ám majd 20 méterrõl leadott próbálkozását ismét védte a ciprusi portás, aki nagyszerûen tette a dolgát, nem hagyva, hogy csapata nagyobb hátrányba kerüljön a meccsen, mely tele volt cserékkel és játékmegszakításokkal.

 

Alberto Zaccheroni válogatottja még két felkészülési mérkõzést játszik - Costa Rica és Zambia ellen - mielõtt elutazna Brazíliába, ahol a C-csoportban csap majd össze Elefántcsontparttal, Görögországgal és Kolumbiával.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!