Fletcher izgatott a túra miatt

Darren Fletcher elmondása szerint sokkal izgatottabban várja az idei évi felkészülési túrát, mint bármely korábbit a Manchester United játékosaként.


2010 óta az idei lesz az elsõ nyár, hogy a skót középpályás arra készülhet, hogy a csapattal tart felkészülési túrájukra, miután az elmúlt években krónikus bélproblémáival küzködött. Szerencsére a válogatott játékos 2013. decemberében újra sikeresen játékba állhatott, és az elõzõ szezon második felében már gyakran kapott szerepet a Vörös Ördögök színeiben.

 

A felkészülési idõszak talán nem minden futballista vágyálma, de Fletcher már számolja vissza a napokat, hogy újra részt vehessen a csapat túráján, és már nagyon várja, hogy részt vehessenek az International Champions Cupon, amely során az AS Roma, az Internazionale és a Real Madrid is az ellenfelük lesz.

 

"Ez az általam eddig legjobban várt felkészülési idõszak" - kezdte Fletcher a ManUtd.com-nak.

 

"Már alig várom, mert már három éve nem lehetett ilyenben részem. Ha sikerül egészségesnek maradnod és jól sikerül a felkészülési idõszak, az meghatározó lehet a szezon hátralévõ részére. Tûkön ülve várom, hogy elkezdõdjön."

 

 

A július 29-én, Washington DC-ben rendezendõ Internazionale elleni mérkõzésen Fletcher és társai egy régi ismerõssel is szembe kerülhetnek, ugyanis a nyártól a milánóiakat erõsíti Nemanja Vidic. A saját nevelésû játékos szerint pedig már mindenki nagyon várja, hogy újra találkozhassanak egykori csapatkapitányukkal.

 

"Nagyon más lesz, hogy ellene kell játszanunk. Õ egy fantasztikus játékosa volt a klubnak, mindenképpen legendaként fog bevonulni a történelem könyvekbe" - tette hozzá Fletcher.

 

"De azon a napon már az ellenfelet fogja erõsíteni, és biztos vagyok benne, hogy nem fog minket kímélni a becsúszásoknál, ahogy mi sem õt! Mind nagyon várjuk már azt a napot."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!