Elhunyt Stan Crowther

Elhunyt a Manchester United korábbi játékosa, Stan Crowther.


Crowther tagja volt annak az Aston Villának, mely 1957-ben 2-1-re legyõzte a Unitedet az FA-kupa döntõjében, a következõ évben pedig a Vörös Ördögökhöz csatlakozott a Sheffield Wednesday elleni FA-kupa meccset megelõzõen és azt követõen, hogy a keretet megtizedelte a müncheni tragédia.

 

Normális esetben Crowther nem szerepelhetett volna azon a találkozón, hiszen a Villában már pályára lépett a sorozat 1957/58-as szezonjában, de az angol szövetség felmentést adott a Unitednek a rendkívüli történtek miatt. A manchesteriek megnyerték azt a találkozót és egészen a döntõig meneteltek, ott azonban Crowther a vesztes oldalon szerepelt, hiszen a döntõt a Bolton Wanderers nyerte 2-0-ra.

 

Crowther a kép bal szélén látható

 

1958 decemberében, miután 20 alkalommal játszott a csapatban, az angol U23-as válogatottat is megjárt Stan elhagyta az Old Traffordot és a Chelsea-hez igazolt, majd késõbb kis idõt töltött a Brighton & Hove Albionnál, valamint alacsonyabb osztályokban szereplõ Hednesford Townnál és Rugby Townnál.

 

A Manchester United teljes stábja õszinte részvétét fejezi ki Stan családja és barátai számára ezekben a nehéz idõkben. Stan Crowther 78 évet élt.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!