Nani 2 csapatos versenyt vár

Nani szerint idén egyetlen kihívója lehet a Manchester Unitednek, mégpedig a Chelsea, annak ellenére is, hogy jelenleg sûrû az élmezõny és csak 3 pont választja el a listavezetõt a 4. helyezettõl.


A portugál szélsõ leírta az Arsenal és a Manchester City esélyeit azzal, hogy kijelentette: csak Ancelotti kékei tudják megállítani a Unitedet.
 

A Vörös Ördögök idén veretlenek még a bajnokságban, ezért Nani biztos abban, hogy meg is fogják nyerni végül azt.
 

„Nem látok más esélyest a gyõzelemre idén a Manchester Uniteden és a Chelsen kívül. Reméljük, hogy mi nyerünk.” – mondta Nani.

 


 

A portugál szélsõ az elmúlt fél év során a Premier League egyik legveszélyesebb támadójává nõtte ki magát, és úgy érzi, ebben Ronaldo távozásának nagy szerepe volt, mivel így több lehetõséget kapott a frusztráló elsõ néhány év után.
 

„Könnyebb megmutatnom magam most, hogy Cristiano Ronaldo elhagyta a klubot.”
 

„Fantasztikus játékos, aki megérdemelten kapja a figyelmet és elismeréseket, szeretek vele játszani, de az is igaz, hogy amikor elhagyta a Unitedet, akkor felszabadult a hely mások számára, hogy megmutassák ragyogó képességeiket.”
 

Nani az utóbbi idõben megtanulta kombinálni támadó ösztöneit a védekezési fegyelemmel, és úgy érzi, hogy ezzel Ferguson egy készebb játékost csinált belõle.
 

„Sir Alex Ferguson elmagyarázta nekem, mennyire fontos a jó védekezés és ezeknek a támadások során is hasznát vehetem, azóta még veszélyesebb vagyok.”
 

„Tudom, hogy jobb játékossá válhatok, mint Cristiano Ronaldo. Most a legfõbb célom, hogy a következõ évben az Aranylabda-jelöltek listájára kerüljek.”
 

„Szeretném letenni a névjegyemet a futballban, hogy amikor majd visszavonulok, az emberek azt mondják, hogy ez a Nani egy kiváló játékos volt. Szeretnék valami különlegeset elérni az életben.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!