Nani: Ronaldónak fel kell épülnie

Nani szerint Cristiano Ronaldo felépül a világbajnokság küzdelmeire annak ellenére, hogy többen is aggódnak az egykori United-játékos állapotáért.


Ronaldo hiánya hatalmas csapás lenne Portugáliának azon törekvésében, hogy elérje a sorozat késõbbi szakaszát, ám Nani elmondta, az aranylabdás játékos nyugodt helyzetével kapcsolatban. Sõt, a United szélsõje szerint Cristiano esetleges hiánya nem lenne olyan nagy benyomással a portugálokra.

 

"Reméljük, hogy Cristiano elég jó formában van ahhoz, hogy játsszon és segítse a csapatot" - mondta Nani riportereknek. "Jelenlegi helyzetét illetõen nyugodt, jól mennek a dolgok. Ha bizonyos okok miatt Ronaldo nincs ott, bárki is játszik helyette, biztosnak kell lennie képességeiben, hogy képes elvégezni a munkát."

 

 

"A világbajnokság páratlan kihívást jelent" - folytatta Nani, akit saját ambícióiról is kérdezték. "Teljesen egészséges akarok lenni, csúcsformában szeretnék játszani csapattársaim mellett. Legutóbb nem tudtam ott lenni, de most szerencsére igen."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!