Felkészülési túra: Vidic, mint ellenfél

Anders Lindegaard és Jonny Evans is élvezni fogja azt, amikor a nyári, felkészülési túra alatt ismerõs arccal találkoznak a Washingtonban megrendezésre kerülõ, Internazionale elleni meccsen.


Ez a találkozó is része az International Champions Cupnak, és nem más lesz a július 29-én sorra kerülõ összecsapás másik csapatában, mint Nemanja Vidic.

 

A szerb játékos az elõzõ hónapban intett búcsút, miután nyolc évet töltött az Old Traffordon és Lindegaard, valamint Evans is türelmetlenül várja a párharcot a korábbi csapatkapitánnyal.

 

"Egyértelmûen szórakoztató lesz" - mondta Anders a Manutd.com-nak még mielõtt szabadságára ment volna. "Szerencsére én a pálya másik végén leszek, de talán pontrúgásoknál jön és meglátogat engem."

 

 

"Biztos vagyok abban, hogy Vida azt fogja mondani az új menedzserének, hogy játszani akar azon a mérkõzésen" - viccelõdött Evans. "Nagyszerû játékosunk volt, jó lesz viszontlátni õt ilyen hamar."

 

"Volt már néhány klasszikus meccsünk az Inter ellen az évek során. Emlékszem, legutóbb két igen kemény találkozónk volt ellenük [2009-ben], különösen a San Siróban."

 

"Történelemmel rendelkezõ klub, amelyik óriásnak számít az európai labdarúgásban, úgyhogy jó lesz, hogy lejátszhatjuk ezt a meccset. Úgy vélem, a felkészülés minden találkozója jó teszt lesz számunkra."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!