Sadler: Rooney remekelni fog

A Manchester United korábbi csatára, David Sadler nem érti azon kritikákat, melyeket Wayne Rooney kap a világabjnokság elõtt.


A sajtó egyes részei úgy vélik, Rooney helye Roy Hodgson válogatottjában veszélybe került annak ellenére is, hogy úgy tûnik, a játékos visszatért teljes erõnléti állapotához és gólt szerzett Ecuador ellen hétközben. A United támadója ma este, Honduras ellen arra törekszik majd, hogy áttörje a háromoroszlánosoknál a 40 gólos határt.

 

"Rooney-fannal beszélsz - úgy vélem, Wayne nagyszerûen teljesít majd" - mondta Sadler a ManUtd.com-nak. 

 

"Az utóbbi napokban kissé elkedvetlenítõ volt a sajtó munkássága, de az újságíróknak igazolniuk kell, miért is vannak õk ott kint, követve a válogatottat."

 

"Wayne tudja, hogy kell neki pár meccs, hogy fitt legyen. Láthattad ezt itt a Unitednél is, minden egyes szezonban - amikor elindult, mindig kellett neki úgy három vagy négy mérkõzés a csúcsformáig. Nem lesz baj vele, voltak enyhítõ körülmények, de úgy vélem, Brazíliában nagyon jól teljesít majd."

 

 

Sadler csatárként érkezett a Maidstone Unitedtõl az Old Traffordra, á,m végül a védelemben kötött ki, az 1968-as BEK gyõzelem során is belsõ védõként szerepelt. A klub lelkes követõje maradt és nagyon csodálja Rooney-t, akinek játékában kevés hiba van, amikor csúcsformában teljesít.

 

"Fantasztikus volt az Evertonban, de mindig úgy tûnt, többre hivatott" - folytatta a 68 esztendõs Sadler. "Szuper, mindig a csapatodban akarod látni, mert tudod, mindent megad."

 

"Ha azt akarod, hogy jobb szélen játsszon, az is megy neki. Ha a balon akarod játszatni, ott is megoldja. De középcsatárként, vagy mögötte is képes játszani. Õ egy kiemelkedõ labdarúgó."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!