Rafael: A Róma elleni meccs segíteni fog

A Manchester United védõje szerint a felkészülési szezon során Denverben sorra kerülõ, AS Roma elleni találkozó jót tesz majd a játékos erõnléti állapotában.


A július 26-án lejátszandó mérkõzést a Sports Authority Fielden játszák majd, amely 5280 láb (több, mint 1700 méter) magasságban található a tengerszinttõl. Rafael korábban már szerepelt hasonló magasságokban lejátszott meccseken és azt mondja, az ilyen összecsapás mindenképp egy kihívásokkal teli élményt jelent.

 

A szezon vége elõtt adott interjújában a védõ a ManUtd.com-nak így nyilatkozott: "Ez annyira, de annyira nehéz! Amikor a tévé elõtt ülve néz valaki egy ilyen mérkõzést, úgy gondolkodik, hogy ez mennyire könnyû is, de elmondom, nem az. Nem tudsz rendesen lélegezni."

 

"Ez biztosan segíteni fog az erõnlétünknek. Csak nézd meg Antoniót! Láthatod, miután a Quitóban szerepelt, mekkora energiája van a pályán és minden futásában - így segít a magaslati játék. Úgyhogy ilyen magasan pályára lépni Denverben, jó dolog lesz számunkra."

 

 

Mivel Rafael kimaradt a brazilok világbajnoki keretébõl, ez azt jelenti, teljes mértékben arra tud összpontosítani, hogy készen álljon az Old Trafford-i új érára, kezdve a jövõ havi, Egyesült Államokban zajló túrával. Louis van Gaal, az új menedzser irányítása alatti elsõ pár meccsen olyan ellenfelekkel is összecsap a manchesteri alakulat, mint a Bajnokok Ligája idei (Real Madrid) és a 2010-es (Inter) sorozat nyertese.

 

"Fantasztikus lesz, hogy ilyen nagymúltú csapatokkal játszunk majd a túránkon. Mindenki játszani akar majd azokon a találkozókon. Nagyon fontos a felkészülési szezon. Mindent jelent a szezonodra nézve - ha jól megy és egy remek felkészülési szezont futsz, az azt jeleni, az erõnléti állapotodat fel tudod építeni a szezon hátralévõ részére."

 

"Mindig jó együtt lenni, együtt edzeni és persze élvezni az utakat. Nagyon várjuk már, hogy az államokba menjünk!"

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!