A szokásos csapatok lesznek elöl

A Sunderland elleni találkozó elõtti sajtótájékoztatón beszélt Sir Alex a bajnokságról.


Sir Alex Ferguson elismerte, ebben az évben a Premier League igazán szeszélyesen alakul, ám úgy véli, a szezon második felére a jelenleg elöl álló csapatok ketté fognak válni.

A Vörös Ördögök jelenleg vezetik a táblázatot, azonban szorosan a nyomukban van az Arsenal, Manchester City, Chelsea trio, valamint a Sunderland és a Tottenham is a közelben leselkedik. Sir Alex úgy gondolja, csapata mellett az Arsenal és a Chelsea meglép majd a többiektõl a szezon hátralevõ részében.

 

 



"Ez egy elég vicces bajnokság eddig." - kezdte a menedzser. "A közép csapatok erõsödtek és felzárkóztak a többiekhez. Már az elõzõ szezonban is voltak arra jelek, hogy a dolgok változnak, mikor a Tottenham a negyedik helyre került. A középcsapatok megtámadták a négy elit klubot."

"Folyamatosan változnak az erõviszonyok és a negyedik helyért idén is óriási lesz a harc, olyan kihívókkal, mint a Bolton és a Sunderland. El kell ismernünk, ez egy más típusú bajnokság. Ám a végén nem hiszem, hogy rajtunk, az Arsenalon és a Chelsean kívül más oda férne a dobogóra. Mi hárman biztosan ott leszünk."

A United menedzsere elismeri, a Spurs és a City nagyon sokat tett annak érdekében, hogy növeljék erejüket, de úgy gondolja, az európai és a hazai kötelezettségek miatt nem lesznek képesek ezek a csapatok egész szezonban nyomást gyakorolni.

"Harry (Redknapp) a Tottenham egyre növekvõ esélyeirõl beszél, de az, hogy idén az európai porondon is részt vesznek, új helyzet a számukra. Nem könnyû ezen a szinten összeegyeztetni a nemzetközi szereplést a hazai bajnoki és FA kupa kötelezettségekkel. Ehhez megfelelõ tapasztalattal kell rendelkezni."

"A City szintén ebben a szerepben van, õk az Európa-ligában szerepelnek és ez az, ami nehézzé teszi nekik a szezont. De talán tudnak vásárolni januárban majd, ahogy Harry is, mert nehéz dolguk van mindkettõjüknek."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!