Park az élen tartaná csapatát

A United középpályása csalódott, amiért hét mérkõzésen nem szerepelhet csapatában.


Park Ji-sung, a Manchester United remek formában futballozó középpályása sajnálja, hogy az új év fordulóját követõen hét találkozón nem lehet csapata segítségére a válogatottbeli szereplése miatt.

A dél-koreai játékos egyike azon játékosoknak, akik remek formába kerültek a szezon során és már hat gólnál jár, ezzel eddigi Unitedes karrierje során a legeredményesebb szezonját futja.

 

 



Ám a Sunderland elleni karácsonyi mérkõzést követõen elhaggya a Vörös Ördögöket és a katari Ázsia-kupán vezeti Dél-Korea nemzeti tizenegyét csapatkapitányként.

Park hiányozni fog a Birmingham elleni otthoni és idegenbeli, a Stoke City, a West Brom, a Tottenham, a Blackpool elleni bajnokikon valamint a Liverpool elleni FA kupa találkozón, de bízik abban, amikor visszatér, csapata akkor is a tabella élén áll majd.

"Játszani a válogatottban megtisztelõ, de engem az is nagyon boldoggá tesz, ha a Unitedben játszhatom, így a sok kimaradó mérkõzés nagyon kiábrándító számomra." - mondta Park.

"A United egy nagy csapat, nagyon erõsek vagyunk, nélkülem is remekül teljesítenek majd. Remélem egy tisztességes teljesítménnyel és három ponttal távozhatok a csapattól. Mindent bele fogok adni, hogy így legyen."

"Követni fogom a csapat eredményeit amikor távol leszek. Hiszem, hogy mikor visszatérek, akkor is olyan helyzetben leszünk, mint vagyunk jelen pillanatban is."

A United riválisai közül minimum egy pontokat fog szórni hétfõn, ugyanis Arsenal-Chelsea mérkõzésre kerül sor, így a Vörös Ördögök számára még inkább fontos a Fekete Macskák elleni mérkõzés.

"Nagyon fontos mérkõzés ez." - folytatta Park. "De nagyon hosszú a szezon hátralévõ része, nekünk pedig meg kell próbálnunk minden mérkõzésen megszerezni a három pontot. Legelõször vasárnap, majd aztán meglátjuk, mi történik az Arsenal-Chelsea találkozón."

"A Sunderland megmutatta már, mire képes a nagy csapatok ellen, fõleg a Stamford Bridge-n a Chelsea legyõzésével. Nagy eredmény volt az. Talán az Old Traffordon is megpróbálnak hasonlót elérni."

"Nagyon kell majd koncentrálnunk, nem lesz könnyû találkozó!"

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!