Közel a megegyezés Herrera-ügyben?

Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint a Manchester United elõrehaladott tárgyalásokat folytat az Athletic Bilbaoval középpályásuk, Ander Herrera megszerzését illetõen.


A Sky Sports információi szerint a Manchester United kész kifizetni a játékis szerzõdésében szereplõ 28 millió fontos kivásárlási vételárat.

 

A Vörös Ördögöknek igencsak érdekükben áll az üzlet minél elõbbi nyélbe ütése - amelyet követõen Herrera 4 éves szerzõdést kapna az Old Traffordon - ugyanis a hónap végét követõen, pontosan július 1-tõl a kivásárlási összeg már 32 millió fontra emelkedik szerzõdése szerint.

 

 

Herrera az elõzõ szezon folyamán a Bilbao középpályájának kihagyhatatlan eleme volt, és hathatósan közremûködött abban, hogy hosszú idõ után a baszk klub újra a Bajnokok Ligájában indulhasson, a La Ligaban elért negyedik helyüknek köszönhetõen.

 

Az idény során öt góllal vette ki részét csapata sikereibõl, és bár a spanyol bajnokság egyik leglenyûgözõbben teljesítõ játékosa volt a 2013/2014-es pontvadászatban, eddig még nem sikerült bekerülnie a spanyol válogatottba.

 

Amint további információink lesznek az ügyletrõl, természetesen azonnal tájékoztatunk titeket.....


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!