Herrera megérkezett Carringtonba

Ander Herrera tegnap személyesen találkozott Sir Bobby Charltonnal a Manchester United carringtoni edzõbázisán, akivel együtt a csapatorvos is ott volt egy valószínûsíthetõ orvosi vizsgálat okán, mielõtt a játékos szignózná szerzõdését.


A Goal.com számolt be róla, hogy a spanyol középpályás tegnap este a Vörös Ördögök elöljáróival találkozott Carringtonban azt megelõzõen, hogy hivatalosan is véglegesítenék Old Traffordra való igazolását.

 

Az Athletic Bilbao játékosa egy, a Sir Bobby Charlton által vezetett fogadó bizottsággal ült le személyesen, miután megérkezett egy fehér Volkswagen Transporterrel, majd ügynökével karöltve körbemutatták számára az edzõkomplexumot.

 

A klub egyik orvosa is a helyszínen tartózkodott, bár hivatalos orvosi vizsgálatra még nem került sor, miután a 28 millió fontos ügyletet hamarosan nyélbe ütni látszik a klub, de a manchesterieknek törekedniük is kell a minél gyorsabb lezárásra, ugyanis a játékos jelenlegi kivásárlási ára júius 1-vel 4 millió fonttal emelkedik.

 

 

Úgy tudni, hogy Herrera kedden érkezett meg Angliába, és rövid londoni tartózkodás után vette az irányt észak-nyugatnak barátaival és ügynökével karöltve. A jogi és papírmunkák nagy részét már kedden este elintézték a Manchester United Mayfairben található irodájában.

 

Amikor az üzlet véglegesítésérõl kérdezték, a játékos ügynöke óvatosan nyilatkozott ügyfele átigazolásáról, de a sajtónak elmondta, 'szépen alakulnak a dolgok'.

 

Herrera kísérõivel kedden Northoltba repült privát gépen, majd ma ismét a United illetékeseivel folytatnak tárgyalást a klub edzõbázisán.

 

A baszk középpályás egyébként mielõtt elrepült volna Spanyolországból, már elköszönt csapattársaitól.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!