Shinji bocsánatot kért

Shinji Kagawa bocsánatot kért a japán szurkolóktól, miután 4-1-es vereséget szenvedtek Kolumbiától és kiestek a csoportkörben.


A japán válogatott játékos bízott abban, hogy messzire menetelhetnek majd Brazíliában, de a C csoportban mindössze  egy  pontot sikerült begyûjteniük csapatával. 
 
Shinji  kezdõ volt a találkozón, de nem tudta inspirálni kellõképpen társait a második félidõben, amikor 1-1-es állást követõen, három gólt is kaptak a dél-amerikai gárdától.
 
 
Ez korai véget vetett Kagawa elsõ világbajnoksági szereplésének, melyrõl a Manchester United játékmestere a következõképpen nyilatkozott: "Tudom, hogy sok rajongó szurkolt nekünk, és igen magas elvárásaik voltak velünk szemben. Nagyon sajnálom, hogy nem voltam elég jó és nem sikerült elérnünk, amit szerettünk volna. Sajnálom, hogy csalódást okoztunk. Nagyon bánt, hogy számunkra véget ért a verseny."
 

A jövõjével kapcsolatos kérdésre, pedig a következõket válaszolta: "El fog tartani egy ideig, amíg túljutok ezen, de tovább kell lépnem, és a karrieremre kell koncentrálnom." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!