HIVATALOS: Ander Herrera a Unitedé

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy miután a játékos kivásárlási záradékának már kedden eleget tettek, leigazolta Ander Herrerát.


A spanyol középpályás az Athletic Bilbaótól érkezik és már csak az átigazolási iratokat kell nyugtázni.

 

Négy évre írt alá azzal a lehetõséggel, hogy további egy évvel meghosszabbíthatja a jelenlegi szerzõdését.

 

Ander 24 éves. 2011-ben a Real Zaragozából igazolt az Athletic Bilbaóba, azóta pedig 128 mérkõzésen 11 gólt szerzett. A spanyol U-20-as, U-21-es és U-23-as válogatottban is szerepelt.

 

A Manchester United másodedzõje, Ryan Giggs a következõket mondta: "Ander egy fantasztikus, fiatal játékos, órási energiával és kreativitással. Úgy gondoljuk, hogy õ az egyik legnagyobb spanyol tehetség és biztos vagyok benne, hogy a United szurkolói is imádni fogják. Örülök, hogy a Manchester Unitedet választotta és, hogy részt fog venni a klub jövõjében. Már várom, hogy a nyári felkészülési túránkon akció közben is szemügyre vehessem."

 

 

Ander Herrera: "Egy álom válik valóra azzal, hogy a  Manchester Unitedhez igazolhattam. Az Athletic színeiben már játszottam az Old Traffordon az Európa Ligában, és az volt az eddigi karrierem egyik csúcspontja. Azért csatlakoztam a Unitedhez, hogy segítsek nekik elérni a céljaikat. Kedden érkeztem és most, hogy már Manchesterben lakok, már alig várom, hogy pályára léphessek az elsõ meccsemen a United híres, vörös mezében. Sohasem fogom elfelejteni az Athletic-nél töltött idõmet. Köszönetet szeretnék mondani a szurkolóknak és a stábnak a támogatásukért, de mindenekelõtt a legjobbakat kívánom a jövõre nézve az összes egykori csapattársamnak."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!